| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Server mail (yahoo-hotmail) sorunu.
Selamlar, serverdaki domainlerden daha önce yahoo ve hotmail' e sorunsuz mail gidiyordu. Fakat 2 gündür, yahoo ya spam olarak ve gecikmeli hotmaile ise hiçbir şekilde mail gitmiyor. İşin garip yanı ise, Bilgisayarımdan, Outlook, incredimail vs. gibi programlar ile yada, domain.com/webmail den yollamaya çalıştığımda yahoo ya spam olarak ve gecikmeli hotmaile ise hiçbir şekilde mail gitmiyor. Herhangi bir hatada almıyorum. mail2web.com sitesinden mailler ile oturum açıp gönderdiğimde hem yahoo hemde hotmaile inbox olarak sorunsuz ulaşıyor. Server daha 2 haftalık + ipler spam listesindede yok çünkü toplu gönderime izin vermiyorum. PTR kaydı yaptım, SPF kaydı yaptım (2 gün önce.) fakat yine sorun düzelmedi. Tam olarak sorun Tweek yada exim yapılandırmasındanmı kaynaklanır yoksa başka sorunlarmı vardır. Bu konuda önerileri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu ip niz nedir? son 2 gün içerisinde sunucuda herhangi bir değişiklik yaptınız mı?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler abi ilgin için. Kolay gelsin. |
|
| |||
| |||
|
pardonda o ilgiyi çözümü buraya yazsanız Aynı problem bendede var ve 15 gündür çözemedim.önemli soru?
__________________ http://www.ismakina.org |
|
| |||
| |||
|
evet burayada yazabilirmisiniz çözümü lütfen..bende de aynı sorun var
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |