| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| suspend sayfası
arkadaşlar root a kayıtlı olan sitelerimden birisine suspend çekiyorum ancak reseller müşterilerimden bir tanesinin suspend sayfasını açıyor nasıl çözebilirim
|
|
| ||||
| ||||
|
List Account'tan o domainin cPanel->File Manager->public_html->.htaccess dosyasının içeriğine bakabilirmisin reseller müşterine ait bir bilgi varmı ?
|
|
| |||
| |||
|
public_html nin içinde .htaccess dosyası yokki hocam
|
|
| ||||
| ||||
|
list accounts kısmında o siteye ait kolonda aşağıdaki resme benzer bir görüntü gördüğüne emin misin? reseller hesabı olmasın? |
|
| |||
| |||
|
ilk mesajımda yazıyor zaten hocam suspend çekiyorum ama reseller müşterilerimden birisinin suspend sayfası çıkıyor reseller yani
|
|
| ||||
| ||||
|
Öncelikle SSH'a şu komutu yazınız, /scripts/upcp --force Daha sonra yeniden suspend/unsuspend deneyip sonucu bildirirseniz yardımcı olmaya çalışabiliriz.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| dediğiniz işlemin adı nedir hocam?
|
|
| |||
| |||
|
dediğiniz işlemi yaptım ancak sorun düzelmedi
|
|
| |||
| |||
|
çözüme yardımcı net yardımcı olabilicek kimse yokmu arkadaşlar şu sorunu bi çözebilsek çok makbule geçicek
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |