| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Dns Server sorun ?
Şimdi Ubuntu üzerine kurulu vhcs panelde dns oluşturma filan yok. nerde hata yapıyorum acaba ? Son Düzenleme: Onursal; Tarih / Saat: 23.07.07 01:39. |
|
| ||||
| ||||
|
hata almamışsın ama hata nerede ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
denemek istersen, Webmin kur ve onunla nameserverları oluşturduktan sonra sistemden kaldır :-) Yok olmaz bu şekilde yapacağım dersen yeniden yazarsan çözümü yazarım biraz uzun :-/ Bu arada o tarz sistemlerde internet ve ağ ile alakalı işlemler baya kafa yorucu ve centOS kadar basit değil malesef.. Yeni 1 IP eklemek için bile bazen conflardan satırları kopyalayıp paste edip editlemek gerekebiliyor :p
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
şimdi ns6 ve ns5.netlojik.net name serverini dün bu ipe yönlendirmişim. hata olmasaydı browserden çağırınca açılması lazımdı ? ama açılmıyor :S ya şimdi kendi sitem başka bir sunucuda barınıyor ama bu sunucuda benim aslında sadece manuel dns oluşturup yönlendirdim. sunucudan tanıtmaya çalışıyorum. normalde çalışması lazım değilmi.? Sinan zaten adım adım yazmışım yaptığım tüm işlemleri daha ne yazayım |
|
| ||||
| ||||
|
yok yani webminle yapmak istemiyorum yazabilirsin onu demek istedim :p o dediğin gibi otomatik yönlenme plesk'te oluyor sadece diye biliyorum ben ama yanlış biliyor olabilirim plesk ile limoniyiz :p
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
bir kere ben ubuntuyu sevmiyorum. git ne halin varsa gör
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
De bilmiyorum kafama bişey yatmadı ![]() dns hariç herşey sorunsuz aslında. herşeyden iki tane var bir vhcs içinde birde normal her sunucda olması gerektiği yerde. kafam iyice karıştı root@sd-11254:~# locate netlojik.net.db /etc/vhcs2/bind/working/netlojik.net.db /var/cache/bind/netlojik.net.db root@sd-11254:~# |
|
| ||||
| ||||
|
hehe hala WebMin ile deneyecem veya denemeyecem demediğine göre ihtiyacın yok sanırım bana neyse az gezmeye çıkıyorum canım sıkıldı geri geldiğimde satılmamış ülke toprağı bulursam görüşürüz umarım :'(
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |