| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Apache Derleme Problemi
Merhaba arkadaşlar, bugün apache derledim, fakat cpanel son upgraden sonra apache derlemede sayfası maşaallah 8 sayfa oldu ve çok karıştı.bugn derleme yaptım bozdum, neyse uğraştık, birilerine sorduk ve düzeldi.Fakat iki sorunum var, 1. www.paylasimindir.com girmiyor www.paylasimindir.com/index.php giriyor, cpanelden yönlendirme atmak istedim index.php ye atmadı. 2.www.duabahcesi.com/index.php sayfası bu sorun çıkıyor düzeltemedim. Şimdi bunlar apache derlemeden kaynaklanıyor sanırım.Nasıl çözücez bu sorunu sizce ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
httpdconf içerisinde Directory indexlere bak index.php var mı
|
|
| ||||
| ||||
|
Baktım bir eksiklik göremedim.
|
| ||||
| ||||
|
peki bu sitenin htaccessine bak orada var mı directory ile ilgili birşey?
|
|
| ||||
| ||||
| Kod:
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteRule ^([a-z0-9_\-]*-(f|all)[0-9]+(p[0-9]+|/index[0-9]*)?\.html)$ forumdisplay.php/$1 [QSA,L]
RewriteRule ^([a-z0-9_\-]*-(t|p)[0-9]+(p[0-9]+|/index[0-9]*)?\.html)$ showthread.php/$1 [QSA,L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(index\.php|\.css) [NC]
RewriteRule ^(archive|sitemap)/(.*)$ $1/index.php/$2 [QSA,L]
|
| ||||
| ||||
| www.paylasimindir.com olarak olarak girmiyor, www.paylasimindir.com/index.php olarak giriyor cpanelden yönlendirme atamadım. index.html attım index.php yönlendirmeli onuda görmedi nasıl olucak bu iş :S
|
| ||||
| ||||
|
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(index\.php|\.css) [NC] bu bu ne bu??? bende bilmiyorum ama kaldırıp bir dener misin düzelmezse eklersin |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |