| |||||||
![]() |
| | LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
İntel 2140 @ 1.60GHz Cpu 4 Gb Ram load average: 4.43, 6.00, 5.68 Bu En Düşük Halleri Sunucuda 15 Forum Var Böle Kasılıyor Sunucu Neden ? Yukarıda Denen İşlemi Yaptım Tabiki ![]() Bu İşlemden Farklı Bir İşlem Yapacam mı Bide Belirtmek İsterim my.cnf içinde Herhangi bir Ayar Yok |
|
| ||||
| ||||
|
hiç bir ayar yapmana gerk yok aslında bu işlemciye bu ram çok fazla zaten. 2 kolan üzerine inşa edilmiş 20 katlı binaya benziyor çünkü. bu işlemci zaten 1 gb ram fiyatınadır. |
|
| |||
| |||
| Hiç Bir Yapmama Gerek Yok Diyosun Ama Çok Kasıyor Ondan Yapıyorum ...
|
|
| |||
| |||
|
bence kesinlikle hiçbiryerde verilmiş my.cnf dosyalarını kullanmayın, 2gb ramlı server için şu my.cnf, 4 gb ramlı server için şu my.cnf kullanılır diye birşey yoktur kesinlikle, onlar örnek dosyalardır. my.cnf ayarları ram'dan önce sunucunuzun mysql kullanımına bakar bir kişi için çok iyi performans veren my.cnf diğeri için aksine makineyi daha da zora sokar. my.cnf değerlerini sunucunuzun mysql kullanımına göre düzenleyin. Bunun için tuning premier kullanın. Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
|
Dual Core AMD Opteron(tm) Processor 170 işlemcili 4 GB ramli sunucuda denedim gerçekten güzel performans alıyorum
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar Bu Yeni Sunucuda Dediginiz İşlemi Yaptıgımda Bulunamıyor Diyor Bu Dosyafan Elinizde Varsa Bana Temin Ederseniz Sevinirim ![]() Kod: [root@server1 ~]# mv /usr/share/mysql/my-huge.cnf /etc mv: cannot stat `/usr/share/mysql/my-huge.cnf': No such file or directory |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar Benim O Dosyaların İçinde my-huge.cnf Dosyası Yok Ama Bunlar Var my-large.cnf my-medium.cnf my-small.cnf Bu Dosyalar Var Şuan Bir İşlem Yapmayım Ama Mysql Çok Kasılıyor loadları Yükseltiyor Tavsiyeniz Ne Olur ? |
|
| ||||
| ||||
|
my-large.cnf sanırım senin işine yarayacak olan..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Tamam Onunla Deneme Yapacam Saol
|
|
| |||
| |||
| Sağolasın dostum benimde loadlar çok yüksekti my-large.cnf'yi kullanmaya başladım % 100 verimli % 30 % 40 larda çalışan işlemcim şuan %1 %2 lerde teşekkürler... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/350-my-huge-cnf-my-cnf-mysql-optimizasyon.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| CPu artışı - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 22.09.07 14:36 | |
| WHM/CPANEL Çok önemli Arkadaşlar. Uzmanlar Buraya bir el atın lütfen. - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 15.08.07 18:26 | |