WHM cPanel » WHM Eklentileri (Addons)

WHMSonic aldım nasıl yayın yapacağım ?

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM Eklentileri (Addons)

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09.01.08, 21:10
VMY VMY isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
VMY is on a distinguished road
VMY - MSN üzeri Mesaj gönder
WHMSonic aldım nasıl yayın yapacağım ?

Selamlar Sinan Abiden WHM Sonic aldım. Bir domainime radyo verdim. AutoDJ felan kurdum bundan sonrasını ne yapacağım ? Yani ben olmadığım zamanlar çalacakmı radyo ve ben nasıl yayın yapabileceğim ? Şimdiden Teşekkürler
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 10.01.08, 10:18
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Forumda yanıt verecek kimse çıkar mı bilmiyorum ama sales@whmsonic.com Türkçe mail atabiliyorsun

Son Düzenleme: WHMSonic; Tarih / Saat: 10.01.08 16:53.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 10.01.08, 17:05
WHMSonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM Developer

Tecrübe Puanı: 31
WHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond repute
Merhaba,
Mümkün olduğunca Türkiye'den forumlarada yetişmeye çalışmaktayız elimizden geldiğince ancak dilediğiniz anda hızlı bir şekilde destek almak için direk olarak Support - Login Page adresinde Türkçe ticket açarak bize ulaşmanızı rica ederiz.

Destek Süreleri;
- Türkçe Açılan ticketlarda en geç 1 ila 3 saat arasında yanıt verilmektedir.
- Ingilizce açılan ticketlarda her 10dk da bir kontrol edilmesi nedeni ile Amerika saatine göre akşam 9 dan sonra en geç 20dk içinde yanıt verilmektedir. 9 dan önce en geç 1 saat içinde yanıt verilmektedir.

Bir çok forumu ziyaret ediyoruz whmdestek forumları gibi, ancak bu ziyaretlerimiz 2 ila 4 gün arasında değişebiliyor bu nedenle direk olarak yukarda belirtilen adresten destek almanız size hız kazandıracaktır.

Bu konuda bayilerimiz/datacenter'lar bize destek olmaktadırlar, Sinan beylede çalışıyoruz kendisi ile Türkçe bir site ve forum için görüşeceğiz ayrıca. Pek yakında resmi bir türkçe site ve foruma sahip olabileceksiniz.
www.whmsonic.com

Son Düzenleme: WHMSonic; Tarih / Saat: 10.01.08 17:24.
Alt 10.01.08, 18:26
VMY VMY isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Celeron

VMY is on a distinguished road
VMY - MSN üzeri Mesaj gönder
İlginiz için teşekkürler . Ticket açtım sağolun. Türkçe destek olması güzel :U
Alt 19.01.08, 15:07
HoST13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Athlon Dual Core

HoST13 will become famous soon enough
HoST13 - MSN üzeri Mesaj gönder
Türkçe yi kullanmak harika bir duygu hemde böyle büyük yazılımlarda.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil