| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| WHMSonic aldım nasıl yayın yapacağım ?
Selamlar Sinan Abiden WHM Sonic aldım. Bir domainime radyo verdim. AutoDJ felan kurdum bundan sonrasını ne yapacağım ? Yani ben olmadığım zamanlar çalacakmı radyo ve ben nasıl yayın yapabileceğim ? Şimdiden Teşekkürler
|
|
| ||||
| ||||
|
Forumda yanıt verecek kimse çıkar mı bilmiyorum ama sales@whmsonic.com Türkçe mail atabiliyorsun
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << Son Düzenleme: WHMSonic; Tarih / Saat: 10.01.08 16:53. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Mümkün olduğunca Türkiye'den forumlarada yetişmeye çalışmaktayız elimizden geldiğince ancak dilediğiniz anda hızlı bir şekilde destek almak için direk olarak Support - Login Page adresinde Türkçe ticket açarak bize ulaşmanızı rica ederiz. Destek Süreleri; - Türkçe Açılan ticketlarda en geç 1 ila 3 saat arasında yanıt verilmektedir. - Ingilizce açılan ticketlarda her 10dk da bir kontrol edilmesi nedeni ile Amerika saatine göre akşam 9 dan sonra en geç 20dk içinde yanıt verilmektedir. 9 dan önce en geç 1 saat içinde yanıt verilmektedir. Bir çok forumu ziyaret ediyoruz whmdestek forumları gibi, ancak bu ziyaretlerimiz 2 ila 4 gün arasında değişebiliyor bu nedenle direk olarak yukarda belirtilen adresten destek almanız size hız kazandıracaktır. Bu konuda bayilerimiz/datacenter'lar bize destek olmaktadırlar, Sinan beylede çalışıyoruz kendisi ile Türkçe bir site ve forum için görüşeceğiz ayrıca. Pek yakında resmi bir türkçe site ve foruma sahip olabileceksiniz.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com Son Düzenleme: WHMSonic; Tarih / Saat: 10.01.08 17:24. |
|
| |||
| |||
|
İlginiz için teşekkürler . Ticket açtım sağolun. Türkçe destek olması güzel :U
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |