| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
serverda açık olup olmadığını nasıl kontrol edebilirzi aynı kişiler serverda ki 2 3 siteye index basmışlar shell olup olmadığını nasıl anlarız? veya sileriz?
|
|
| ||||
| ||||
|
BitDefender'in Linux console için olan antivirus yazılımını bulup onunla tarayabilirsin..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
tam olarak anlatabilr misiniz? nerden bulabilrim onu ve nasıl taratabilirim?
|
|
| ||||
| ||||
|
Bu gece bununla ilgili bir makale yazalım
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
inanın o kadar vaktim yok cafeden giriyorum. ve bunu bu gece sürem bitmeden yapmam lazım.biraz bilgi verirseniz yapabilirm.
|
|
| ||||
| ||||
|
Biraz verilecek bilgi ile olmaz malesef bu söyledikleriniz. Sinan arkadaşımızın makaleyi yazmasını bekleyin bence...
|
|
| ||||
| ||||
|
cafedeyim adam canının istediği siteyi hackliyor. onun için yaparım dedim. eve gidince nete giremem çünkü farklı yerde kalıyorum ve bilgisayar yok. umarım birisi yardımcı olur.
|
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
lakin sunucu aciklarini 3. parti bir programa teslim etmek ne kadar guvenli bunuda konusmaliyiz bence.
|
|
| ||||
| ||||
|
Site tavsiyem Pusula Yayıncılığın çıkardığı Linux Güvenliği kitabını temin etmenizdir Pusula Yayıncılık - Linux Güvenliği |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |