| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Vps Kurulum Konusunda İstek?
Arkdaşlar bir çok şirket var bu siteyi ziyaret eden eğer çok şey istemiyorsam (ki bence biraz ileri gittim) süreli vps kuruyorsunuz bunların birini capsleyip bize de gösterebilirmisiniz. Yada öğrenbileceğimiz bir kaynak gösterebilirmsiniz. şu kitapı aldım sizce nasıl bir kitap. (gerçi aldık bir kere ama )
Son Düzenleme: HoST13; Tarih / Saat: 19.01.08 16:28. |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Bu kitabın linux sunucu yönetiminde size ileri derece katkı sağlayacağını sanmıyorum. Sonuçta kitap içerisinde, linuxta donanım tanıtılır, ses kart problemleri vb olaylar ele alınırken sunucu yönetimi veya hosting işinde ses kartıyla işimiz olmamaktadır. Ama şu olur sıfırdan linux öğrenmiş olursunuz partitions, services, structure ve günün anlam ve önemi.. O açıdan faydalı evet. Ama hiçbir kitap VPS nasıl kurulur diye göstermez..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
İyi de o zaman nerden öğrenecem ben bunu |
|
| ||||
| ||||
| İşletim sistemini söyle, vmware hakkında 3-5 şey anlatalım. |
|
| ||||
| ||||
|
Siz en iyi bildiğiniz anlatın. Birde ben bu kurulumla ilgili neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. linux ilk olarak makineye siz mi kuruyorsunuz yani makine sahibi mi yoksa dc dekiler mi? eğer siz kuruyorsanız sadece komutlar ile mi?
|
|
| ||||
| ||||
| Yeni başlıyorsanız tavsiyem windows sunucuda vps bölmenizdir.Görsel olarak rahatça yapabilirsiniz.Önce windows a vmware indirerek işleme başlayabilirsiniz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Windows vps var bende ama olmaz sanırım siz bana bi indirim yaparsanız alırız ama belki öğrenmek istiyorum çünkü |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| localde ne kadar başarı sağlıyabilirim ki |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |