Tekil Mesaj gösterimi
  #26 (permalink)  
Alt 20.01.08, 06:40 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sinangunay sinangunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Alıntı:
bu whmsonic in kurduğu yazılımlara müdahele etmemiz ne kadar mümkün
mesela ben unreal 3.2.3 kurucam siz son sürümü kurduğunu söylüyorsunuz.
Kuracakları şeyleri değiştirmemiz ve bizim sunucularımızdan çekmesi mümkün mü?
bu konuda admin@whmsonic.com adresine Türkçe mail atıp bilgi almanızı tavsiye ederim. Bu talep daha öncede bir çok müşterimizden gelmişti, sanıyorum MaxSoft, LLC bu durumla ilgili bir eklenti yapacak. Yani sadece sürüm değilde, özel conf dosyalarınızla kurabileceğinizi biliyorum.

Alıntı:
bu biraz tuhafıma gitti.Ben web müşterisinin irc kurmasını istemiyorum.Eğer benim haberim olmadan kurabilecekse bu çok saçma bir şey olur
Biraz daha açarsanız sevinirim.
Bu tarz bir newbie açığını WHMSonic gibi süper bir yazılımın vereceğini ben sanmıyorum, sizde sanmayın Siz root WHM'den o kullanıcıya irc veya radyo kurmazsanız, o kullanıcı cpanelinde whmsonic yazılımını göremeyecektir..

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<