| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
güzel ülkemin kompleksli insanları youtubeyi yine engellemişler. Last edited by Onursal; 20.01.08 at 11:08. |
|
| ||||
| ||||
|
Evet..Yine aynı neden yüzünden engellenmiş Girmek için dnslerinizi4.2.2.1 4.2.2.2 yapmanız yeterli. |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar umarım hiç açılmaz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Allah belasını versin bu ATATÜRK düşmanlarının ama git gide Çin'e benzemeye başladık bizde...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Hayırdır youtube ile özel husumetiniz mi var ![]() Şimdi söyleceklerimi direk üzerinize alınmayın sadece genel bir tespitim ve söylemek istediklerimin olmasından dolayı yazıyorum.. Eğer anonim yayın yapan bir sitede yayınlanan x video'dan dolayı(Bu ülkenin kurallarına aykırı olabilir bv. durumlar için) bir sitenin erişiminin kapatılması aslında yetersiz bir uygulamadır. Çünkü ona ulaşmanın farklı yolları yine mevcuttur(Örn. Dns değiştirme). Bundan dolayı bu olayda yapılabilecek şey gücünüz yetiyorsa video sahibine ulaşıp hesap sormanız veya o ülkenin yetkililerine ulaşıp onlardan bu konuda yardım talep edersiniz ve o kişilere yaptırım uygularsınız. Bunlar o ülkenin gücü ile alakalıdır. Bunun dışında bugün youtube'un kapanması demek pireye kızıp yorgan yakmak gibi birşey neredeyse. Mp3 sitelerini kapatıyorlar mesela ben onlara da karşıyım. Eğer bu konuda bir yasak varsa ICANN'a mail atarsınız o alan adını kullanıma kapattırırsınız. Diyeceksiniz ki farklı isimle devam edebilirler o zamanda Sunucu yöneticilerine ulaşıp bu siteyi barındıranlara yasal yaptırım uygularsınız. Bunun dışında yapılacaklar bence geçici çözümler(hatta çözümsüzlükler) olarak kalır.Bugün bize düşman olduğunu bildiğimiz halde siyasi nedenlerden dolayı konuşmak zorunda olduğumuz ülkelerle konuşuyoruz da bir kı.ı kırık siteye mi tahammül edemiyoruz? Benim bu konuda görüşüm birşeyler ya toptan reddetmek lazım ya da tümden kabullenmek lazım öyle işine gelince öyle işine gelince böyle olmamak lazım Bence sitenin kapatılması(siteden öc alınması)hatalı bir karar olmuş |
|
| ||||
| ||||
|
bir laf vardı neydi şey dağa kızmış dağın haberimi yok öyle bişey olsa gerek idi. 13 yaşındaki çoçuk video eklemiş. ama bir ülke kalkıp gidip çoçuğun kulağını çekmiyorda küsüp komple siteyi erişime engelliyor. sanki youtubeyi kapatmış gibi zafer naraları atmış. Quote:
sadece gülüyorum |
|
| ||||
| ||||
|
hehehe youtube'un engelini kaldırmışlar yine. ne komik bir ülke. ikide bir tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek. kapatıyorsan adam gibi kapat kardeşim. kapatamıyorsansada ikide bir kapatıp-açıp kendini komik duruma düşürme demi yani |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |