| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Genellikle EVET.
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler. Test ettiklerinize not olarak "test edildi" diye belirtiriseniz . Kullanıcılar açısından daha faydalı olucağını düşünüyorum. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
evet kendin bizzat kurdum fakat yazılımı kurarken size sorucaktır ayarları tek tek . okumadan yapıldıysa veya ingilizce eksikliği varsa anlaşılmadıysa bu benim problemim değil malesef |
|
| |||
| |||
|
benimde ssh kapandı yorumları okumadan yaptık insan belirtir eklenti veriyorsunuz bare adam gibi verin sizin yüzünüzden dcye 100 ytl ödeyecem ssh açmasını söyleyin bare açalım sshyi
|
|
| ||||
| ||||
| kendi sözünle çelişme. yorumları okuyupta yapsaydın öyleyse, siz dediğiniz size yardımcı olmaya çalışıp birşeyler paylaşmış!! sen bu fikirle daha çok 100 ler ödersin..
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
İnsanların size hiçbir yerde türkçe olarak bulamayacağınız bir bilgiyi sunmaya çalıştığı bu platforma gelip artistlik yapmanın alemi yok! |
|
| ||||
| ||||
| senin sorunun els den değil apf den kaynaklanıyor arkadaşım.els kurarken apf kısmında sana soruyor ayarlarını dikkat ederek yapmamışsın.portları ayarlamadan kurmuşsun tek sorun bu .ne güzel dc imiş bu 100 ytl alıyor
|
|
| |||
| |||
|
nasıl düzeltecem fikiri yokmu kimsenin anlamadım :S
|
|
| |||
| |||
|
%30 olan ram %15 e load 2 den 1 lere kadar indi. gayet güzel program. mysql conf da işe yarıyor |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/910-els-easy-linux-security-script-server-optimizasyon-guvenlik.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Server Requirement Error: register_globals is disabled in your PHP configuration - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 14.02.08 23:09 | |