| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| iki tane zımbırtının msn logları
Corpse: aldım Corpse: emrah bey ordamısınız Corpse: ![]() !!!!HELL!!!!: evet buyrun. Corpse: emrecan mı deseydim pardon yanlıs oldu !!!!HELL!!!!: ![]() !!!!HELL!!!!: farketmez nasil rahat ediyorsaniz Corpse: benim tamer ya Corpse: ![]() Corpse: eski msn bu Corpse: bak !!!!HELL!!!!: biliyorum tamercim. !!!!HELL!!!!: ![]() Corpse: halid Corpse: kurulumlar konusunda biraz aydınlatabilicek bizi rica ettim Corpse: acıklarmısın halid sana çok zahmet olucak ama !!!!HELL!!!!: cok iyi olur. ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: 1.6 ? ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: 1.5? !!!!HELL!!!!: 1.5 den basliyalim ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: (whmdestek) forumda yapılan işlem üzerinde hangi aşamada problem çıktı? Corpse: şu anda bişey yapmadık localden kurduk Corpse: ben kurdum da linuxta ki kod vsvs konusunda neler yapmalıyız o lazım bize Corpse: açıkcası ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: oradaki işlemleri yapın ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: sorun çıktığı anda bana dönün Corpse: kodlardan anlıyor Corpse: o linkleri burdan bi verirmisin pls Corpse: arkadasımda alsın ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: aksi takdirde yardımcı olamayacak kadar meşlgulüm. Corpse: ben hatırlamıyorum Corpse: anladım ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: http://forum.whmdestek.com Corpse: centos uzerıne kurucaz neyle hangi programla erısım yapıcaz makinaya Corpse: birde Fix lazım bize bulabiliceginiz birileri war mı ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: SSH protokolü üzerinden ( 22 ) Putty programıyla bağlantı kurabilirsiniz. !!!!HELL!!!!: ![]() !!!!HELL!!!!: ondan sonrada kullanici adi sifre girip sisteme giris yapicaz dimi? !!!!HELL!!!!: cok ayrintili bilgi veriyorsun . !!!!HELL!!!!: bu bilgileri kendine sakla sen kimseyle paylasma. * * !!!!HELL!!!! konuşmadan ayrıldı. * ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: terbiyesizliğin lüzumu yok. ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: sorduğunuz soruya cevap verdim. ' haLid - Can! ~ !! ~ { acılar büyütür ... }: sorularınızı dikkatle seçerseniz cevaplarıda mantıklı alırsınız. Engel ! :ag: |
|
| ||||
| ||||
|
kimseye msn destek vermeyin. yardım edersiniz kral olursunuz etmezseniz küfür ederler,sizden kötüsü olmaz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
sanki 10 yıllık arkadaşı ile konuşuyo beyin yaşı gelişmemiş sanırım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |