Site, Server Genel » AWBS Destek

Satılık Awbs Template

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » AWBS Destek

Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24.01.08, 09:23
hekimabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atari

Tecrübe Puanı: 0
hekimabi is on a distinguished road
Alıntı:
WHMDestek yazmış Mesajı göster
iyi hoş söylüyorsun da senin sitenin tasarımı güzel olacakki sonra tasarımın güzel mi değil mi düşünsün insanlar.

Arkadaşım Biz Kendi Sitemizi Satmıyoruz Tasarımları Satıyoruz Kendi Sitemizin Görünümü Süper Yapıp Göz Boyamak Gibi Bir Düşüncemiz Yok Tabiki Herkezin Görüşü Ve Düşüncesi Değişiktir Sizin düşüncenizede saygılar. HEKİMABİ (Bazı konumdaki insanların tarafsız olması gerekir gibi geliyor bana)

Son Düzenleme: hekimabi; Tarih / Saat: 24.01.08 09:32.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 24.01.08, 10:50
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
hekimabi yazmış Mesajı göster
Arkadaşım Biz Kendi Sitemizi Satmıyoruz Tasarımları Satıyoruz Kendi Sitemizin Görünümü Süper Yapıp Göz Boyamak Gibi Bir Düşüncemiz Yok Tabiki Herkezin Görüşü Ve Düşüncesi Değişiktir Sizin düşüncenizede saygılar. HEKİMABİ (Bazı konumdaki insanların tarafsız olması gerekir gibi geliyor bana)
Tamam ama olaya şöyle bakın.
Temizlik firması temiz olmaz ise siz oradan servis alır mısınız ?

Almazsınız.
Siz de tasarımcıysanız önce kendi tasarımınızı güzelleştirin.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 25.01.08, 20:07
Atari

Creaop is on a distinguished road
Alıntı:
Tamam ama olaya şöyle bakın.
Temizlik firması temiz olmaz ise siz oradan servis alır mısınız ?

Almazsınız.
Siz de tasarımcıysanız önce kendi tasarımınızı güzelleştirin
Bence yanlıs dusunuyosunuz.Biz burda göz boyama yapmıyoruz.Sonucta diger tasarımlarda bize ayit. Benim sitemin tasarımı sizin hosunuza gıtmeyebılır.Ama benım hosuma gıtmıskı tasarlayıp koymusum.Adından belli TASARIM.Herkesin kendi zevki buda benim zevkim.Ben tutupta bu sitenin tasarımını beyenmesem siz nedersiniz?Bence saygı duyarsınız cunku zevkler hicbirzman tartısılmaz.
Alt 25.01.08, 20:28
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Bu konuda Creaop'a katılıyorum beğenmeyen hizmet almasın tartışmayın arkadaşlar. Üreten insana her zaman destek olun
Alt 25.01.08, 23:25
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
Creaop yazmış Mesajı göster
Bence yanlıs dusunuyosunuz.Biz burda göz boyama yapmıyoruz.Sonucta diger tasarımlarda bize ayit. Benim sitemin tasarımı sizin hosunuza gıtmeyebılır.Ama benım hosuma gıtmıskı tasarlayıp koymusum.Adından belli TASARIM.Herkesin kendi zevki buda benim zevkim.Ben tutupta bu sitenin tasarımını beyenmesem siz nedersiniz?Bence saygı duyarsınız cunku zevkler hicbirzman tartısılmaz.
tabi herkesin zevkleri farklı ama burada durum farklı.
belirli bir seviye yakalanacak ki ondan sonra seven sever sevmeyen sevmez diyebilirsiniz.
creaop sizin siteniz zaten o seviyeyi yakalamış.
ama hekimabinin sitesi göze hiç hoş gelmiyor.
bir tasarımcının sitesi böyle olmamalıdır.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Alt 21.05.08, 03:27
AwbsTurkiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atari

AwbsTurkiye is on a distinguished road
AwbsTurkiye - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Creaop yazmış Mesajı göster
Bu nedir ?
http://www.creaop.com/awbstemplate/tasarim6.jpg
Natro v2 falan mı acaba
Alt 22.05.08, 11:53
Atari

Creaop is on a distinguished road
Gordugunuz gibi resim. Herhangi biryerde satısa sunulmusmu? Bıyerde satılık dıye gordunuzmu? Ozaman sadece resimden ibaret birsey arkadasım..
Alt 23.05.08, 03:17
AwbsTurkiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atari

AwbsTurkiye is on a distinguished road
AwbsTurkiye - MSN üzeri Mesaj gönder
Açıklaman için teşekkürler güzel resimmiş.

Seçenekler
Stil