| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Arkadaşlar meraba hiç nalamadıgım halde softlayerden server kiraladım ugraşa ugraşa bi şey ler yapmaya çalıştım sonunda kullanımını çözdüm gibi mevcut sitemi kendi aldıgım servere taşımak istiyorum vbulletin kullanıcısıyım yeni aldıgım server a vbulletin dosyalarımı kurdum fakat webmaster sitelerinde anlatıldıgı gibi yedek yüklemek çok sıkıntılı hata alıp duruyorum acaba whm den nasıl yükleriz sitede bi kaç topic gördüm fakat pek anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim Şimdiden teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
yedek yükleme derken. yedek sql yedeği mi yoksa tar.gz uzantılı mı ?
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Eger paneliniz baska bir sistem ise myadminden önce site sql yedeginizi alın; eger sql cok büyük ise zip yada gzip olarak indirin bu cok büyük olan sql i bile bayagı kücültecek aldıgınız sql i root dizinine atın yeni serverde bi db olusturun zipli aldıysanız zipden cıkartın ssh da ls komutu ile sql uzantılı yedek dosyanızı görün.. daha sonra root olarak ssh a baglanın Kod: mysql -u kullaniciadi_dbusername -pdbsifreniz kullaniciadi_dbadi < /root/yedeginizinadi.sql komutunu verin sınırlama olmadan yüklenecektir
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |