WHM cPanel » WHM 2086

Yedek Yükleme Hakkında

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086

Extreme yoksa Sayyac var!
Ücretsiz İstatistik Servisi
Sayyac.com
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25.01.08, 10:31
Atari

Tecrübe Puanı: 0
Eros is on a distinguished road
Question Yedek Yükleme Hakkında

Arkadaşlar meraba hiç nalamadıgım halde softlayerden server kiraladım ugraşa ugraşa bi şey ler yapmaya çalıştım sonunda kullanımını çözdüm gibi mevcut sitemi kendi aldıgım servere taşımak istiyorum vbulletin kullanıcısıyım yeni aldıgım server a vbulletin dosyalarımı kurdum fakat webmaster sitelerinde anlatıldıgı gibi yedek yüklemek çok sıkıntılı hata alıp duruyorum acaba whm den nasıl yükleriz sitede bi kaç topic gördüm fakat pek anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim Şimdiden teşekkürler
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 28.01.08, 13:52
LucifeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
LucifeR is on a distinguished road
LucifeR - MSN üzeri Mesaj gönder
yedek yükleme derken. yedek sql yedeği mi yoksa tar.gz uzantılı mı ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 28.01.08, 20:38
PowerUseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 22
PowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond repute
PowerUseR - İCQ üzeri Mesaj gönder PowerUseR - MSN üzeri Mesaj gönder PowerUseR - YAHOO üzeri Mesaj gönder PowerUseR isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Eros yazmış Mesajı göster
Arkadaşlar meraba hiç nalamadıgım halde softlayerden server kiraladım ugraşa ugraşa bi şey ler yapmaya çalıştım sonunda kullanımını çözdüm gibi mevcut sitemi kendi aldıgım servere taşımak istiyorum vbulletin kullanıcısıyım yeni aldıgım server a vbulletin dosyalarımı kurdum fakat webmaster sitelerinde anlatıldıgı gibi yedek yüklemek çok sıkıntılı hata alıp duruyorum acaba whm den nasıl yükleriz sitede bi kaç topic gördüm fakat pek anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim Şimdiden teşekkürler
eger yedegi alacagınız eski sisteminiz cPanel ise konuyu inceleyin : http://forum.whmdestek.com/8005-post2.html

Eger paneliniz baska bir sistem ise
myadminden önce site sql yedeginizi alın; eger sql cok büyük ise zip yada gzip olarak indirin
bu cok büyük olan sql i bile bayagı kücültecek
aldıgınız sql i root dizinine atın

yeni serverde bi db olusturun

zipli aldıysanız zipden cıkartın

ssh da ls komutu ile sql uzantılı yedek dosyanızı görün..
daha sonra root olarak ssh a baglanın

Kod:
mysql -u kullaniciadi_dbusername -pdbsifreniz kullaniciadi_dbadi < /root/yedeginizinadi.sql 
Forumun dosyalarınıda yeni hostunuza attıkdan sonra eger bir hata ile karsılasmadıysanız olay bitmistir
komutunu verin sınırlama olmadan yüklenecektir

Seçenekler
Stil