Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 28.01.08, 08:38 PM
PowerUseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
PowerUseR PowerUseR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Celeron

Tecrübe Puanı: 22
PowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond repute
PowerUseR - İCQ üzeri Mesaj gönder PowerUseR - MSN üzeri Mesaj gönder PowerUseR - YAHOO üzeri Mesaj gönder PowerUseR isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Eros´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar meraba hiç nalamadıgım halde softlayerden server kiraladım ugraşa ugraşa bi şey ler yapmaya çalıştım sonunda kullanımını çözdüm gibi mevcut sitemi kendi aldıgım servere taşımak istiyorum vbulletin kullanıcısıyım yeni aldıgım server a vbulletin dosyalarımı kurdum fakat webmaster sitelerinde anlatıldıgı gibi yedek yüklemek çok sıkıntılı hata alıp duruyorum acaba whm den nasıl yükleriz sitede bi kaç topic gördüm fakat pek anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim Şimdiden teşekkürler
eger yedegi alacagınız eski sisteminiz cPanel ise konuyu inceleyin : WHM Reseller Yedek

Eger paneliniz baska bir sistem ise
myadminden önce site sql yedeginizi alın; eger sql cok büyük ise zip yada gzip olarak indirin
bu cok büyük olan sql i bile bayagı kücültecek
aldıgınız sql i root dizinine atın

yeni serverde bi db olusturun

zipli aldıysanız zipden cıkartın

ssh da ls komutu ile sql uzantılı yedek dosyanızı görün..
daha sonra root olarak ssh a baglanın

Kod:
mysql -u kullaniciadi_dbusername -pdbsifreniz kullaniciadi_dbadi < /root/yedeginizinadi.sql
Forumun dosyalarınıda yeni hostunuza attıkdan sonra eger bir hata ile karsılasmadıysanız olay bitmistir
komutunu verin sınırlama olmadan yüklenecektir