| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Whm'de otomatik park sayfası
Arkadaşlar merhabalar, dnslerimize yönlenmiş dominler için otomatik hazırlık aşamasında bir park sayfası getirmek istiyorum. Paket açmak zorunda kalıyorum bu işlemler için sürekli. Bir yönetimi var varsa nasıl eklerim nereden bu işlemi yapabilirim. Teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Paket açmadan, dnsleri size yönlendirince istediğiniz sayfa mı açılsın istiyorsunuz?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Evet, ben de öğrenmek istiyorum. Bir nevi park hizmeti ama kullanıcı açmadan, park işlemi yapmadan, DNS'e bizim DNS'i, yazan herkesde otomatik istediğimiz bir sayfa açılsın.
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
Evet sinan doğru, hesap açmadan park sayfasının gelmesini istiyorum. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
|
eğer varsa böyle birşey, addclick reklamcılığı yapılabilir. Godaddy nin domain cash park hizmeti gibi mesela ![]() Çok mu uçtum ne |
|
| ||||
| ||||
|
isimtescil.net gibi. nasıl yapılacağını bilen var mı?
|
|
| |||
| |||
|
Lucifer bende seninki gibi yapmak için açtım konuyu ama herhalde whmden olmuyor olsa şimdiye kadar cevaplardı üstatlar, internette araştırdım biraz gördüğüm kadarıyla dns server var ise localde oraya yönlenen alan adlarını otomatik park sayfasına yönlendirebiliyorsun. Durum böye...
|
|
| ||||
| ||||
|
cPanel Default sayfasını değiştirerek böyle birşey olabilirmi sizce ?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |