| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| whmden full cpanel yedeğini nasıl yüklerim?
Arkadaşlar vps de bulunan bir sitenin içinde full cpanel yedeki var yedek sitenin ftpsinde bulunuyor şimdi ben whmden bu sitenin full cpanel yedeğini nasıl yüklüycem yardım...
|
|
| ||||
| ||||
| ssh ile login mv /home/kullaniciadi/backup*.tar.gz /home/ komutunu uygulayıp yedek dosyasını /home dizinine taşıyoruz. Ardından; whm login Main >> Backup >> Restore a Full Backup/cpmove file yukarıdaki linke ulaşıp oradan kullanıcı adını yazarak yükleyebilirsin. |
|
| |||
| |||
|
ya ben senin dediklerini yapmadan önce wget ftp://fesihcom:ftpsifreniz@www.site....esihcom.tar.gz bu komutu çalıştırdım herhalde o komuttan dolayı cpanelde file menagere ilk tıklayınca karşıma çıkan yedek www ye taşınmış şimdi senin dediğin komutu uyguladım bu seferde Böyle bir dosya ya da dizin yok çıktı ssh de şimdi napabilirim... |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
yedeginiz olan backup.*tar.gz i /home klasörüne alın daha sonra yedegi acılacak hesabı whm den kullanıcı adını degistirin ( alınan yedekde sorun olursa bu işlemi eskisine cevirecegiz) Modify an Account bölümünden domaini bulun ve UserName i mehmet ise mehmet2 yapın sunucuya ssh ile baglanıp /scripts/restorepkg kullanıcıadı yazın yani kullanıcıadı mehmet ise /scripts/restorepkg mehmet yazin yedeklemede sorun yok ise sorunsuz acılacaktır.. eger acılmaz sa yedeklemee sorun var demektir .. Modify an Account bölümünden mehmet2 i mehmet olarak degistirin
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
|
| ||||
| ||||
|
elimizde backup*.tar.gz adlı yedek olduğunu varsayarak yapacağınız işlemleri anlatıyorum. ilk önce backup*.tar.gz adlı yedeğimizi /home dizinine taşıyoruz. Bu yedeğimizi yükleyeceksek eğer ve hesap halen mevcut ise hesabımızı terminate ediyoruz. Daha sonra whmden Main >> Backup >> Restore a Full Backup/cpmove file bölümüne giderek kullanıcı adı yazarak hesabımızı geri yüklüyoruz. Sonuç olarak hesabımızın tekrar açılması ve yedek dosyamızdakilerin eksiksiz açılan hesapta bulunması gereklidir. Eğer sonuç buysa hatasız bir geri yükleme işlemi olmuştur. Kullanıcı adını değiştirmek vs. vs. yapmanıza gerek yok... |
|
| ||||
| ||||
|
yine mi yedek sorusu
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |