| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
merhaba arkadaşlar bir sorunum var. Domainden DNS Leri oluşturdum makinayada o dns leri tanımladım herşey gayet normal olarak gözüküyor dns ler aktif durumda internicten sorguladığımdada görüyorum sunucu iplerini. şimdi gelelim soruna makinaya eklediğim siteler ve yönlendirdiğim domainler açılmıyor. bir yardımcı olursanız parasıyla bile olsa yardım ederseniz sevinirim.. |
|
| |||
| |||
|
Merhabalar, Öncelikle panelinizden ns lerinizi kontrol ettiniz mi? Yönlendirdiğiniz yerlerde cPanel sayfası mı çıkıyor? Eğer öyleyse ns ayarlarınızda bir sorun var demektir. Forumda ns ayarlarıyla ilgili birkaç tane post var incelemenizi tavsiye ederim. Eğer bunlarda sorun olmadığına inanıyorsanız, hata ile ilgili bi screen shut atarsanız buraya daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi yorumlar yapabilirler. İyi günler iyi çalışmalar dilerim. |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşım eğer herşey normal olarak görünüyorsa verilerde eğer işlemi yeni yapmışsan dnsler tam oturmamış olabiliyor bazen oturması 48 saat sürebilir.
__________________ My Love Cpanel & WHM |
|
| |||
| |||
|
şimdi sorun şöyle bişey herşey normal panelden ns leri aktif ettim internicten whois çektğimde ip ye ns leri görüyorum domainleride yönlendirdim onlarda tamam, domainleri sunucuyada ekledim onlarda tamam. Standart olarak ip ve ns ayarlarınıda yaptım WHM den oda tamam ama hala domaini explorer üstünden açmaya çalıştığımda sayfa bulunamıyor hatası veriyo bu garip olan şey :S
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |