| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Sunucu hakkinda
arkadasalr ben bu sunucuyu aldim yaklasik da 30 gb ram lan dosedim 750 gb hdd bellek aldim toplam bana 4500 euro ya geldi ben fransada yasiyorum 100mb ye kadar internet baglantim var evde 30 mb ile 100mb arasinda gidip geliyor en az 30 mb yalniz arkadassarl ama benim alt yapim yok server konusundn basit bir is diye once serveri aldim ama biraz arastiri,ca lisanlar guvenlik cart curt bir suru sorun cikti arkadasalr ne yapabilirim neler yapmma gerekiyor yardim ci olurmusunuz ben bu serveri evet kurmak istiyorum arkadasalr |
|
| ||||
| ||||
|
Özellikleri karmakarışık yazmışsınız? 30 gb ram mi? 750 gb hdd bellek mi? 100 mb mı? 100 mbit mi? 30 mbit ile 100 mbit arasında nasıl gidip geliyor? O kadar fark oluyor mu? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
750 gb hdd yani hafiza disk var 30 gb de ram i var sunucunun kardes bu kadar |
|
| ||||
| ||||
|
Redhat Enterprise yada Centos 4.5 64 bit üzerine de cPanel 11 kurduğun zaman babalar gibi çalışır ![]() tabi üzerinde CSF yada APF tarzı bir yazılımsal firewall kurman gerekir. Bunun gibi birkaç minik ayarlama sonunda 30 gb(zannedersem o 3 gb ram ) ram'li bir sunucu uçuşa geçmeye hazır F11 gibi olur Son Düzenleme: haritSu; Tarih / Saat: 01.02.08 03:05. |
|
| ||||
| ||||
|
30gb ram koyduğunuz işlemci nedir ? ayrıca anakartınız nedir ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| bu arkadaş ya cluster etmiş birçok pc yi ![]() yada 30.000 $'lık blade serisi bir sunucuyu evine sokmuş |
|
| ||||
| ||||
|
piyasada sadece macos x'ler var bu ayarda Ona da tonla para lazım. Hedefim Türkiyede bu sunucuları ilk kullanan hosting sağlayıcı olmak ama sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var 1 sene gibi. 8 fiziksel işlemci 32 gb ram destekliyor |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
|
tabi yakın zamanda duyunca hoşuna gitti
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |