| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
ben sunucu deiştiriyordum 2 gündür yeni keyleri felan giriyim dedim ve server stup yapılan deişiklikleri kabul etmedi giriyorum save yaptıgımda eski hali çıkıyor diger kısımlarda hosting paketi eklemede günncelelemede vb. işlemlerde sorun çıkmıyor Sorun Çözülemeyip Sistem Yeniden Kurulmuşdur... Son Düzenleme: akishost; Tarih / Saat: 05.02.08 20:36. |
|
| |||
| |||
|
Yardım edebilecek kimse yokmu
|
|
| ||||
| ||||
|
Sorunu biraz daha detaylı anlatırsanız sanırım birileri yardım edebilir. Ben şu andaki hali ile pek birşey anlamadım.
|
|
| |||
| |||
| awbs de server ile awbs bağlantısının yapıldıgı sayfada deişiklik yapamıyorum deiştiriyorum save dedigimde gine eski halini alıyor |
|
| |||
| |||
|
bütün girilmiş serverleri silip yeni server ekledigimde herşey doğru olmasına ragmen gine girmedi acil bi konu yardımlarınızı bekliyorum |
|
| ||||
| ||||
|
bu problem curl ile alakalı görünüyor ama tabii awbs uzmanı değilim fikir yürüttüm sadece..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |