| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| full yedek sorunum
arkadaslar bılgınız oldugunu dusnuyorum directadmin paneldı sunucu ancak yenı hosta gectım yenıde cpanel oldu directadmın panelden full bakcup almıstım tar.gz uzantılı sql ftp maıl full yedek yani .. sımdı bunu en basıt nasıl yenı hostuma cpanel hosta yuklerım sql boyutu: zipsiz 218 mb ftp dosyalar: 150 mb zipli olarak dusunun bunu daha kucuk bır boyut ssh erısım yaza ıznım yok manuel nasıl tasıyabılırım bunu .. hostcu ılgılenmıyor tasıma ısıyle fıkırlerı beklıyorum |
|
| ||||
| ||||
| SSH nız yok ise tek çare; Ftp nize girerek www klasörünü bilgisayarınıza indiriniz. Phpmyadmin e girerek sql yedeğini alınız. ----------- Yeni hostcunuzun ftp sine www klasörünün içeriğini gönderiniz. Yeni db oluşturarak, içeri aktar kısmından sql yü upload ediniz. |
|
| ||||
| ||||
| Sql dosyanızın boyutu fazla büyük olduğundan size önerim ve benimde kullandığım program; Mysql-Front dur. Aşağıdaki linkten indirip, kurduktan sonra, programa girin.Pma bilgileriniz ile eski sql dosyalarınıza ulaşıp, yeni bilgileriniz ile yeni hostunuza taşırsanız en hızlı ve sorunsuz işlem yapmış olursunuz. Mysql Front İndir Kullanımı |
|
| |||
| |||
|
hocam directadmın panelınden alııyorum yedeklerı tar.gz uzantılı ınırıyo ver manuel pcde acmaya calıstıgım zaman tanımlayamayan arşiv sonu crc hatası dıyor bu normalmı acılmazmı yoksa yedeklerde sorunmu var PHPMYADMINDE ISE ALAmıyor sql boyutu 312 mb olmus sayfa gpruntulenemıyor dıyor tar.gz uzantılı bu yedek sımdı normalmı acılmaması pcde ve nasıl yuklerım hostcu anlamıyor hıcbırseyden ssh vs sagdece host actı adam neyapabılırım |
|
| ||||
| ||||
|
tar.gz den cıkart normal rardan cıkartır gibi ftp den upload et puplic_html Dizinine Sonra mysql actıktan sonra Server sahibine aşağıdaki komutu yapmasını söyle dbname dbusername ve dbsifresini vermeyi unutma Kod: mysql -u dbkullanıciadi -p dbadi < /home/hostusername/public_html/yedek.sql
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
|
| ||||
| ||||
| Phpmyadmin e firefox ile girmeyi denermisin, ie ile giriyorsan "Sayfa Görüntülenemiyor" hatası vermesi normal. |
|
| ||||
| ||||
|
ibil phpmyadmin ile 50 Mb dan fazla dosya atamıyorsun ki zaten ben onun için önce ftp sonra ssh ile mysql e atmasını önerdim
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
|
| |||
| |||
|
tmmda abı hostcu cok acemı ssh nedır bılmıyor .. + tar.gz den cıkarmıyorum dosyaları tanımlanmayan arşiv sonu dıyor sanırım o sekılde yuklemek gerekıyor |
|
| ||||
| ||||
|
Bence hostinginizi değiştirin. |
|
| ||||
| ||||
| Bencede Arkadaş haklı siz hosting hizmeti aldığınız yeri değiştirin. Bu işleri bilen yerlerle çalışın. İnce Bilişimi tavsiye ederim. Taşınma noktasında da yardımcı olur muhtemelen ![]() . Sizde bir rahat edin hostdan yana
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |