Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 02.02.08, 12:23 PM
7online24 7online24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Atari

Tecrübe Puanı: 0
7online24 is on a distinguished road
Question Server kurulumu hakkında yardım

öncelikle ilk mesajım oldugu için yanlış yere açmışsam kusura bakmayın ismim umut sitenizi yararlı buldugum ve beğendigim için sizden destek talebinde bulunmaya karar verdim...

uzun zamandır web siteler kurup kullandım ve şimdiye kadar hep mağdur duruma düştüm (hosting maduriyeti)

lafımı fazla uzatmadan yardım istedigim konuya gireyim

PENTIUM D 2.8 GHz
160 Gb hdd
4 gb ram
SATA Contoller
10 / 100 / 1000 TX
6 X USB ports (2 Harici, 2 ön, 2 arka)
4 PCI (64 Bit / 333 MHz) (3 Boş)
Tower 5U
8 GB
1.2 TB
800 MHz
4 HotSwap
2x2MB
DDR2
667 Mhz

yukarıdaki özelliklerde bir pc topladım kendime (vatancomputer'de sunucular kısmındaki özellikleri kendi imkanlarımla 2,5 ayda oluşturrdum)

bellirtigim gibi sürekli yanlış kişilerle çalışmamdan dolayı ağzım baya bir yandı kendi radyo kanalimı kendi serverimde barındırmak istiyorum

google amcadan araştırdıgım kadarıyla piyasada bu sistemi kurabilmem için gereken bağzı dosyaları buldum. içerik bakımından kendi tercihim xammp oldu fakat kurulumu ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olamadım hiç bir açıklamada net değildi ya yarım anlatılmış ya da çok fazla profesionel sizden tek ricam sadece kendi radyomu barındıracak koşullara sahip küçük eğlence alanımı kendi serverimde barındırmak kurulum ve birazda kullanımı hakkında bilgi verirseniz (amatör düzeyde olması beni çok memnun eder)

umarım çok karışık olmamıştır anlatımım yaklaşık 3 gündür xammp yüzünden uykusuzum şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim