| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| çok garip bir sorun
arkadaşlar domain yönlenmeden hesap açıyorum bir domaine sonra http://ipadresi/~kullaniciadi diyorum siteyi açıyor ama reseller müşterilerimden birisinin çatısı altında açılıyor yani www.resellermusterim.com/~kullaniciadi aynı durum suspend çektiğimdede oluyor yani o resel müşterimin suspend sayfası açılıyor yardımcı olabilicek birisi varmı acaba hostname de mi bir sorun var
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
hocam hostname bilgileri doğru olarak girilmiş iplerde doğru yönlenmiş durumda ama sorun hala devam ediyor
|
|
| ||||
| ||||
|
rdns ekletin hostname için. verimerkezine bildirin. server.whmdestek.com 72.21.49.170 gibi
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |