| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
evet sinan abi var ama patch crack filan yapınca sınırsız duruma geliyor bi aralar uğraşmıştım...bu sistemin en güzel örneğin fms üzerinden flash player içerisinde istediğin bant genişliğinde broadcast( ses & görüntü yayını ) edebiliyosun |
|
| ||||
| ||||
|
Hatırlıyorum bir ara bi TV kanalına mı kurmuştun bunu?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() multimedya hosting, broadcast hosting, mms, shoutcast gibi alanlarda üstüme yoktur ... |
|
| ||||
| ||||
|
Ekledim Msn ini dexigner lasım olabilirsin kardeşim
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
|
| ||||
| ||||
| lazım olmasa eklemicen yani ulen varyaaa ... |
|
| ||||
| ||||
| Ahhhh o TV kanalı varya ömrümü yedi ![]() Linux üzerinde ne kadar extra yazılım varsa denettirdi adamlar Verdiği parayı söylesem bi ton kızarsın bana ...
|
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar selam, aranıza yeni katıldım umarım bende faydalı olurum sizlere. sorum şu ; flash media interactive server yazılımını windows 2003 server üzerine kurup service olarak başlattım, kontrol panelinden application tanımlayıp live/test diye bir tanımlama yaptım. application active olarak görünüyor fakar flash media encoder bir türlü baglanmıyor FMS URL kısmına : rtmp://serverip/live/test rtmp://serverip/live rtmp://serverip/test seçeneklerinin hepsini denememe ragmen bir türlü baglanamıyorum. Her baglanmayı denediğim de flash media server admin panel de connect ve discconnet sayıları 1 artıyor. umarım anlatabilmişimdir. şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |