| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| ||||
| Nano Nedir? Nasıl Kurulur?
Nano Nedir? Gentoo Linux'un öntanımlı metin düzenleyici programidir. Ara bul ve degistir gibi özelliklerinin yaninda, su satira git gibi özelliğide mevcuttur."Pico ile aynı görevi görür." Nasıl Kurulur? http://www.nano-editor.org/dist/v2.0/nano-2.0.6.tar.gz tar -zxvf nano-x.y.z.tar.gz cd nano-x.y.z ./configure make make install NOT:Verdiğim sürüm son sürüm ancak daha yükseği çıkarsa http://www.nano-editor.org/download.php'dan indirebilirsiniz Kaynak: GNU nano
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
|
yada daha basit şekilde, yum install nano
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
yumu karıştırma hocam biliyon yumdan neler çektim
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
|
yam yum etme sinan adam yazmış işte
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
tmm abi üstüme gelmeyin sekiziniz birden ![]() (artık gözlük kullanıyorum dinlendirici )
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Bende nano kullanıyorumda birseyi kaydettim crtl + x diyorum kaydediyorum o ekrandan tekrar komut dizinine dönemiyorum kapatıp tekrar acıyorum ![]() bunun kısa yolunu söyleyebilecek varmı acaba |
|
| ||||
| ||||
|
Ctrl+X Enter komutlarını uyguladıgınızda komut dizinine düşmüyormu ? |
|
| ||||
| ||||
...-- nano diince kaybolan IPOD nano´m aklıma geldi ...
|
|
| ||||
| ||||
|
iPod Nano 8 GB 34dolar Çin'de ama bir türlü sokamıyoruz gümrükten
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/ssh-makaleleri/506-nano-nedir-nasil-kurulur.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Technorati: Discussion about “Nano Nedir? Nasıl Kurulur?” | This thread | Refback | 07.01.08 18:52 | |