| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| mail geliyor ama hiçbiryere mail gitmiyor
hotmailden v.s yerlerin hepsinde mail geliyor ama hiç bir yere mail atamıyorum attıkdan sonra şöyle bi mail geliyor A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: xxx@xx.com SMTP error from remote mail server after MAIL FROM:<destek@akishost.com> SIZE=2446: host 395080772.pamx1.hotmail.com [65.54.247.8]: 550 OU-001 Mail rejected by Windows Live Hotmail for policy reasons. Reasons for rejection may be related to content with spam-like characteristics or IP/domain reputation problems. If you are not an email/network admin please contact your E-mail/Internet Service Provider for help. Email/network admins, please visit http://postmaster.live.com for email delivery information and support sunucuda csf kurulu Son Düzenleme: akishost; Tarih / Saat: 29.02.08 23:32. |
|
| |||
| |||
| Email Blacklist Check - See if your server is blacklisted adresinden 79.135.164.102 nolu ip adresinize baktım. Adresiniz blackliste düşmüş. Bu nedenle mail gitmiyor.
|
|
| |||
| |||
|
ne yapmamız lazım peki
|
|
| ||||
| ||||
| IP adresinizi değiştirmeniz gerek eğer sorun sadece bu ise.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
şu anda sorun sadece mail in hiç bir yere atılamaması ben csf kısıtlıyomudur diye düşündüm çünkü bu yeni sunucuya geçeli 1 hafta olmadı
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
sorunu görüştüm sistemnet bütün iplerde varmış bu salı gününe çözmek için söz verdiler. şu an için sistemnet dc ile başka problem yok (allah korusun ) |
|
| |||
| |||
| Bende de ayni sorun oldu fakat ben mx kaydi girmiştim iptal ettim ve baktim mail geliyor gitmiyor bu sefer reset attim modeme sorun cozuldu bilgine.
|
|
| ||||
| ||||
|
Allah sabırlar versin kardeşim. ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
bıraktık sistemneti artık teklandayız :=) bu arada sistemnettede bi sorun yaşamadım yani söylenenşeylerin çogu atmaca gibi geliyor bu mail sorununu bile düzelttiler adamlar 3 gün sonra yapıcaklarını söylemişlrdi 2 gün sonra yapmışlardı. yada benim şansıma iyi geldi . Biraz şanslıyımdır , layered de 3800 sunucu sipariş ederken X2 4400 geldigini bilirim ![]() sorun dc den kaynaklanıyordu iplerin tümü banlanmışdı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |