| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |||
| |||
| Memory Load Limit ve Restart
Selamlar ; WHMDestek.com içerisindeki bilgiler bana epeyi yararlı oldu. Takıldığım bi kaç ssh komutunu sormak istiyordum sizlere..Şimdi ilk olarak ;Memory Load (ram) Her %98 seviyesine geldiğinde otomatik "service httpd restart" komutunu kullanıp Httpd'ye restart attırmak istiyorum. Bunu da memory.log veya başka bi şekilde bir yere loglamasını istiyorum. Birde serverimin Memory Load'ının ne derecede iyi olduğunu öğrenmek istiyorum sizden. Sunucuda gd2 kütüphanesi, bitfinder antivirus ve 3 Mysql kullanan site(tekil 100max hit) ve 4 tane normal html site var Aldığım ram 786 ve Memory Load derecesi %80'in altına hiç düşmüyor. Bazen 93'ü görüyorum bazen de 95'i Restart attığım anda geri düzeliyor 15 dk sonra tekrar eski haline geliyor. Normalmidir bu dereceler ben kuruntu mu yapıyorum yani ![]() Server Load normal 0.10 maximum da 0.50'ye çıkıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
Çok teşekkür ederim Tahsin bey tam da istediğim şeydi ![]() Ayrıca sizce Memory load seviyesi serverimde normal mi? |
|
| ||||
| ||||
|
ne kadar ram var sunucuda?
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
768 (edit) Ram var şuan Tahsin bey. Normalmidir sizce ? Ayrıca verdiğiniz linkte Alıntı:
Ben memory load 98'e geldiği zaman restart atsın istiyorum. Son Düzenleme: pRoFeSSioNaL; Tarih / Saat: 06.02.08 19:37. |
|
| ||||
| ||||
|
786 ram mi var? fiziksel olarak 786 rami nasıl taktınız?
|
| |||
| |||
|
Sorry 768 olacak yanlış yazdım |
|
| ||||
| ||||
|
raminiz az onun dışında eğer söylediğiniz gibi 5-6 site varsa ve bunlar küçükse saldırı olabilir. yurtdışında barınıyorsanız onun yavaşlığı da vardır. Birde makinenizin işlemcisi düşükse vay halinize...
|
| |||
| |||
| core2duo e6600 işlemci var. Zaten vpsdeyim ben ama biraz tırstım 90ları görünce |
|
| ||||
| ||||
| vps'deysen o işlemciye benim deme onu Allah bilir kaç kişi kullanıyor. Bence bulunduğunuz vps makinesinde çok fazla vps var ondan size yeterli sistem kaynağı düşmüyor.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-soru-cevap/1443-memory-load-limit-restart.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Linux Sever » Cpanel Centos Sunucularda Load Kontrol Scripti | This thread | Refback | 12.02.08 14:50 | |