| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| mysql çok cpu yiyo
arkadaşlar cpu kullanımına girdiğimde mysql %25i geçiyo bazen bu neden olur? server'a bi zararı olur mu? yavaşlatır mı yani? ve bunu nasıl düşürebilirim? caps |
|
| ||||
| ||||
|
mysql cpu yemez ram yer oradakilere bakmayın siz. sağlam bir optimizasyon ile yeterli ram'iniz varsa taş gibi sunucu olur devam edersiniz
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
hocam yiyeceği kadar ram yemiş zaten Nero'nun sitesi hiç kastırmıyor galiba LuciFer bakıyorumda gayet normal
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
oradaki tek sorun sunucu optimize edilmemiş hiç...
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
Eeee biraz tarif ette adam optimize etsin
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Bu alet vps mi? dedicated mı? kaç gb ram var? swap değeri ne kadar işlemcisi ne?(ve kaç çekirdek) günlük ortalama ne kadar hit alıyor sunucu toplam? bunlara cevap verirse senin güzel hatrın için yardım ederim
|
| ||||
| ||||
|
dedicateddir 1 gb ram var swap değeri ne kadar => bilmiyorum (öğrenip yazaıcam) işlemcisi ne?(ve kaç çekirdek) amd 3200 tek çekirdek günlük ortalama ne kadar hit alıyor sunucu toplam? (bilmiyorum öğrenip yazıcam) Alıntı:
![]() yardımlarınız için teşekkür edeirm. |
|
| ||||
| ||||
|
hepsini bir yazın bakalım sonra
|
| ||||
| ||||
|
dedicateddir AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ 1GB Ram 2GB swap |
|
| ||||
| ||||
|
Aşağıdaki my.cnf işini görebilir. Bir dene Alıntı:
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |