| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Csf ve lfd yanlış şifre girenleri banlıyor pop3 webmail whm cpanel admincp ssh Banlamaması için ne yapabilirim ? Örneğin Csf den banlanan ip lere baktıgımda 85.105.10.34 # lfd: 1 (webmail) login failures from 85.105.10.34 - Thu Feb 7 23:23:12 2008 bunları nasıl devre dışı bırakabilirim ? Teşekkürler.. Yanlış şifre girme limitini 5 yapabilmek için Girdim ayarlara fakat HostBank ın verdigi resimden farklı biraz. ![]() Böyle yaptım doğrumu ? Son Düzenleme: MegaTR; Tarih / Saat: 08.02.08 00:23. |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
banlasın. yoksa scanner botlar sürekli dener durur.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Hasan yanlız webmail'e bazen doğru girenleride banlıyor ftp ye dosya atanları ve bir kere dahi yanlış girilse banlıyor Bunun bir limiti yok mu 3 kez girdin mi banlasın gibi Yanlış şifre girme limitini 5 yapabilmek için Girdim ayarlara fakat HostBank ın verdigi resimden farklı biraz. ![]() Böyle yaptım doğrumu ? Son Düzenleme: MegaTR; Tarih / Saat: 08.02.08 00:29. |
|
| ||||
| ||||
|
o değer ya 1 olur ya 0.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Yanlız siz Bu konunuzdaki CSF kurulumunda Koyduğunuz Caps de LF_TRIGGER için ; kac adet yanlış sifre girildiginde banlansın yazmışsınız CSF(ConfigServer Security & Firewall) peki bu LF_TRIGGER 0 disabled - 1 enabled ayarı ise Kaç kez yanlış şifre girildiğinde banlansın ayarı hangisi o zaman ? |
|
| ||||
| ||||
|
benim anlatımım eski sürüme göre. Orada açıklamaları da hemen üstünde yazıyor ona göre yapabilirsiniz.
|
| |||
| |||
|
hmm eski sürümdeki lf_trıgger ile yeni sürümdeki lf_trıgger aynı değil yani burdakini bulmak zor olcak karısık ayarlar gelmiş yinede teşekkürler..
Son Düzenleme: MegaTR; Tarih / Saat: 08.02.08 15:55. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |