| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| CPU/Memory/MySQL Usage de nobody
arkadaşlar CPU/Memory/MySQL Usage de nobody var ve cpu değeri oldukça yüksek bu nedir anlayamadım orda bildiğim kadarı ile root un değerleri olması gerekiyordu bilgisi olan varmı arkadaşlar
|
|
| ||||
| ||||
|
yaptığı işlem ne gözüküyor?
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
bu sorun bendede var 3 gündür kullanıcı cpularını görüntüleyemiyor sadece nobdy yazıyor apache sürümüyle ilgili bişeymi acaba |
|
| ||||
| ||||
|
suexec özelliğini kapatmışsınız sanırım. Aktif edin tekrardan kullanıcıları görebilirsiniz.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
| CPU 4.07 Mem 24.08 yaptığı işlem yok hocamda suexec özelliği nerden aktif ediliyor birde şuan bende root da var nobody de var |
|
| |||
| |||
|
hocam suexec aktif şuan dediğim gibi kullanıcılar var root da var ama nobody diye birşeyde var ve cpu değeride oldukça yüksek |
|
| ||||
| ||||
|
nobody apache'nin kullanıcı adı. Sitelere belirsiz çok istek geliyor demekki. Saldırı olabilir
|
| |||
| |||
|
saldırı olup olmadığını nasıl anlayabilirim hocam senide çok rahatsız ediyorum ama linux hakkında çok fazla bilgim yok
|
|
| ||||
| ||||
|
|
| |||
| |||
|
suexec ile derledim apacheyi çok şükür artık gösteriyor kullanıcı cpularını ama o arakdaşınki gibi benim de nobody kaldı ve kırmızı yanıyor ama serverde bi saldırı yok load degeride syn de ram de cpu larda nornal durumda Sorun Çözülmüşdür Son Düzenleme: akishost; Tarih / Saat: 11.02.08 19:01. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |