| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Netdirekt hakkında düşünceleriniz?
Almanya/Netdirekt hakkında eksi veya artı ekleyebilecekleriniz nelerdir? Ciddi bir işe giriyorsak Netdirekt'i kullanmalı mıyız? Nedir eksi ve artıları kısaca yani.. |
|
| ||||
| ||||
|
Profesyonel olmadıklarını söylememe gerek yok. Neye göre tabi ki amerikada ki verimerkezlerine göre. Ama almanyanın ve avrupanın en iyisi olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kontrol panellerinin ingilizce bölümünün de yarısından fazlasının almanca olması ise 50-100 dolarlık bir çeviriyi tercüman bulup yaptıramadıklarını düşünmeme sebep olduğu için kendilerini oldukça amatör buluyorum.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Netdirekt ping'i gece 80-90 'ı görüyor öğlenleri akşama kadar ise 400'den aşağı inmiyor bu netdirekt'in problemi midir ? yoksa Tt yurtdışı çıkışlarının mı?
|
|
| |||
| |||
|
kontrolünü kendin yapabilirsin. bir netdirekt' e ping at, sonra kendi sunucuna at aynıysa ya da az fark varsa sunucuda sorun yok. Sonrasında da almanya lokasyonlu bir iki web sayfasına ping at, karşılaştır. Eğer farklar çok ise problem netdirekt' de, yok farklar az ise ttnet' de..
|
|
| ||||
| ||||
|
Almanya'daki datacenterler içerisinde en iyilerden birisidir. Pinglerin ara ara değişmesi Türk Telekom'un yurt dışı çıkışlarındaki sorunlardan kaynaklanmaktadır.Tavsiye ederim |
|
| ||||
| ||||
|
Ben şuana kadar hep almanya lokasyonlu sunucu kullandım. Uzun bir süre giga kullandım sorun yaşamadım hiç ama bağlantı yavaş geliyordu netdirekt geçtim. 2-3 aydır netdirekt kullanıyorum hız olarak iyiler.Arada yavaşlama oluyor o arada da nerdeyse tüm internet gidiyor sorun olmuyor pek. Tavsiye ederim |
|
| |||
| |||
|
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...
|
|
| ||||
| ||||
|
almanyadaki yavaşlamalar almanya tt arasındaki bağlantıdan kaynaklanıyor. 2 hafta almanya bağlantısının koptuğu zamanlarda olmadı değil. almanya iyidir hoştur hızlıdır.ama bir gittimi tam gider. almanya dc strato tavsiyemdir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| Almanyanın genel problemleridir. verimerkezi ile alakalı bir durum değil. Almanyada sunucu alacak birisi bu tür kesintileri göze almalıdır. :=)
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |