| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Vps alacağım
Mrb arkadaşlar yeni kayıt oldum buraya ![]() Ben vps almak istiyorum şuanda bayilik alıyorum 55 sitem var şimdi burda bi konu okudum arkadaş özellik yazmış buraya kaç site dayanır vs. diye 3-5 yazmışsınız kafam karıştı. Hostcininden almayı düşünüyorum, İşlemci : Intel Core 2 Duo E6300 Ram : 512 Bant : 120 GB Windows sunucu. Fakat domain açma limiti yok orada arkadaşlar neden 3-5 site alır demiş anlayamadım. Ben böyle bir özellikte vps alsam istedigim kadar site koyamazmıyım ? Genelde siteler html zaten 2 smf 1 nuke var pek hit alan sitelerde değil... Radyoda kurulum oluyormus 10 tanede radyo kursam kaldırmaz mı |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Sitelerinizin cpu ve memory kullanımlarına göre değişir, sitelerinizi vps in kaldırması, genellikle html diğerleride hitsiz siteler demişsiniz 50 site barındırabilir, radyo kurulabilir, radyolar yüksek dinleyici alırsa, vps iniz kaldırıp kaldırmaması değişebilir. Hee bu arada hostcininden vazgeçerseniz ben size vps konusunda yardımcı olurum
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
İstediğiniz özellikleri yukarıda verdiğiniz vps üzerinde kullanabileceğinizi zannetmiyorum.Özellikle radyoların dinleyicileri yükseldikçe vps sürekli kasar. Kaç site kaldırıp kaldırmaması sitelerin durumuna ve bir o kadarda optimizasyon işlemi ile alakalıdır.İyi bir şekilde optimizasyon edilirse durum değişebilir. |
|
| ||||
| ||||
|
10 tane radyo( 32 kb/s ) kurabilmeniz ve aynı zamanda host hizmeti verebilmeniz için en az 2 Mbit hat genişliğinizin olması inancına sahibim. Eğer bu kaliteyi 64 kb/s olarak düşünüyorsanız o zaman mutlaka 2 mbit olması lazım. Sistem konusunda radyolar bence fazla kasmaz. 10 Mbit hat üzerinde 43 radyoyu çalıştırmıştım. ve Sunucu p4 2.8 1 gb'tı ![]() 1 nuke ve 2 smf seo kullanırsa zorlanabilirsin. Ama zaten onlar içinde hitleri yok demişsin. Şimdilik yeterli olur kanısındayım... Onur'un bahsettiği gibi çok iyi bir optimizasyondan geçmesi gerek. |
|
| |||
| |||
|
Intel Core2 Quad Q9450 İşletim Sis.: Linux/windows RAM: 512 MB-paylaşımlı 4gb Hard Disk: 20 GB Aylık Trafik: 400 GB Hat Hızı: 10 Mbps IP Adresi: 2 Public Kurulum Ücreti: Ücretsiz Ayda 30YTL / Kurulum Ücretsiz! iletişim:mail/msn:info@sunucuturka.com tel:05066399939 belgemiz mevcuttur istenildiğinde bilginize sunarız. web sitemiz:sunucu turka - Support fakar şuanda tasarım aşamasında en yakın sürede açılacaktır.. Son Düzenleme: sunucuturka; Tarih / Saat: 12.09.08 03:33. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |