Hosting ve Network » VPS-VDS

Vps alacağım

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » VPS-VDS

Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12.02.08, 16:30
Atari

Tecrübe Puanı: 0
Budane is on a distinguished road
Vps alacağım

Mrb arkadaşlar yeni kayıt oldum buraya
Ben vps almak istiyorum şuanda bayilik alıyorum 55 sitem var şimdi burda bi konu okudum arkadaş özellik yazmış buraya kaç site dayanır vs. diye 3-5 yazmışsınız kafam karıştı.
Hostcininden almayı düşünüyorum,

İşlemci : Intel Core 2 Duo E6300
Ram : 512
Bant : 120 GB

Windows sunucu. Fakat domain açma limiti yok orada arkadaşlar neden 3-5 site alır demiş anlayamadım. Ben böyle bir özellikte vps alsam istedigim kadar site koyamazmıyım ? Genelde siteler html zaten 2 smf 1 nuke var pek hit alan sitelerde değil... Radyoda kurulum oluyormus 10 tanede radyo kursam kaldırmaz mı
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 12.02.08, 17:17
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Merhaba,

Sitelerinizin cpu ve memory kullanımlarına göre değişir, sitelerinizi vps in kaldırması, genellikle html diğerleride hitsiz siteler demişsiniz 50 site barındırabilir, radyo kurulabilir, radyolar yüksek dinleyici alırsa, vps iniz kaldırıp kaldırmaması değişebilir. Hee bu arada hostcininden vazgeçerseniz ben size vps konusunda yardımcı olurum
Alt 12.02.08, 19:43
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
İstediğiniz özellikleri yukarıda verdiğiniz vps üzerinde kullanabileceğinizi zannetmiyorum.Özellikle radyoların dinleyicileri yükseldikçe vps sürekli kasar.
Kaç site kaldırıp kaldırmaması sitelerin durumuna ve bir o kadarda optimizasyon işlemi ile alakalıdır.İyi bir şekilde optimizasyon edilirse durum değişebilir.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 14.02.08, 16:38
haritSu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1012
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
10 tane radyo( 32 kb/s ) kurabilmeniz ve aynı zamanda host hizmeti verebilmeniz için en az 2 Mbit hat genişliğinizin olması inancına sahibim.
Eğer bu kaliteyi 64 kb/s olarak düşünüyorsanız o zaman mutlaka 2 mbit olması lazım.

Sistem konusunda radyolar bence fazla kasmaz. 10 Mbit hat üzerinde 43 radyoyu çalıştırmıştım. ve Sunucu p4 2.8 1 gb'tı

1 nuke ve 2 smf seo kullanırsa zorlanabilirsin. Ama zaten onlar içinde hitleri yok demişsin. Şimdilik yeterli olur kanısındayım...

Onur'un bahsettiği gibi çok iyi bir optimizasyondan geçmesi gerek.
Alt 12.09.08, 03:17
Atari

Tecrübe Puanı: 0
sunucuturka is on a distinguished road
Intel Core2 Quad Q9450
İşletim Sis.: Linux/windows
RAM: 512 MB-paylaşımlı 4gb
Hard Disk: 20 GB
Aylık Trafik: 400 GB
Hat Hızı: 10 Mbps
IP Adresi: 2 Public
Kurulum Ücreti: Ücretsiz

Ayda 30YTL / Kurulum Ücretsiz!

iletişim:mail/msn:info@sunucuturka.com

tel:05066399939
belgemiz mevcuttur istenildiğinde bilginize sunarız.
web sitemiz:sunucu turka - Support fakar şuanda tasarım aşamasında en yakın sürede açılacaktır..

Son Düzenleme: sunucuturka; Tarih / Saat: 12.09.08 03:33.

Seçenekler
Stil