WHM cPanel » cPanel 2082

Cpanelden Aldığım BackupYedeğini Yeni Hosta Nasıl Yükliyebilirim..

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » cPanel 2082

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07.01.08, 11:08
Atari

Tecrübe Puanı: 0
glacher is on a distinguished road
Cpanelden Aldığım BackupYedeğini Yeni Hosta Nasıl Yükliyebilirim..

Arkadaşlar Cpanelden Aldığı Backup Yedeğini Bi Türlü Yeni Hostuma Yükliyemedim Arkadaşlar Bana Bu Konu İle İlgili Anlaşılır Bi şekilde Anlatım Yaparmısınız. Acil Yardım İstiyorum Sizden Şimdiden Emeğinize Sağlık..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 07.01.08, 20:56
misc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 21
misc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond repute
misc - MSN üzeri Mesaj gönder
sistemde root yetkisine sahip iseniz;

WHM panelden Restore a Full Backup/cpmove file yazan yerden /home /home2 /home3 /root .... gibi dizinlerin altında bulunan dosyadan yedeklerinizi yükleyebilirsiniz.

ya da

cPanelden Files/Backups kısmından yedek dosyanızı geri yükleyebilirsiniz.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 16.02.08, 13:16
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
murat is on a distinguished road
arkadasım elindeki dosyalar cpmove-kullanıcıadı.tar.gz seklinde ise eger ilk once onu bi yere upload et ondan sonra ssh ile direk ipden root dizinine baglan ve wget le cek cektinden sonra cpanel e gir ve oradaki Restore a Full Backup/cpmove file tıkla ve orada karsına altta cıkacak Possible cpmove archives found: bunun altında gosterir cpmove-kullanıcıadı.tar.gz seklinde Enter the username for the account you wish to restore: yazan yere sadece kullanıcıadı nı yazıyorsun tar.gz veya tam adını cpmove- tarzında degil sadece kullanıcıadı nı yazıp restore tusuna basıyorsun bukadar.

bu sorunu bende yasıyordum buradaki arkadaslardan ogrendim. Hepsine tesekkür ederim.
Alt 16.02.08, 14:54
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Root yetkiniz varsa yukarıdakileri yapabilirsiniz.
Sadece hosting hizmeti alıyorsanız hosting firmanıza söylerek yedeğinizi yüklemelerini isteyebilirsiniz veya yedegi winrar programı ile açıp içerisinden httpdocs klasörünü ftp'den mysql klasörünün içerisindeki .sql dosyalarınıda phpmyadminden yükleyebilirsiniz.

Seçenekler
Stil