Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 16.02.08, 04:26 PM
Tahsin ALTAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tahsin ALTAY Tahsin ALTAY isimli Üye şimdilik offline konumundadır
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 43
Tahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond repute
Programın amacı ssh tabanlı bir panel oluşturmak aslında ama bunun için bir sürece ihtiyacım var. Onun için program olarak bir başlayalım sonra zamanla geliştiririm dedim.

@RamBilişim

Takım çantası geliyor evet. Bir ara senden istemiştim sanırım centOS ve cPanelli bir sunucudaki dosya sahipliklerini bozunca senden dosya sahipliklerini istemiştim. Onun bile ilacını düşündüm koyacağım az kaldı onunda scripti bitmek üzere. Tek tuşla bozulan tüm dosya sahipliklerini düzeltebileceksiniz. Chown komutunu yeni öğrenirken herkesin yaptığı hatalar bazen kötü oluyor

@Alexis

Başka önerilerin varsa onları da bekliyorum. Söylediğin iki sistemi ekledim.

@Misc

Ircd işlerine pek bulaşmadığım için detaylı bilgim yok. Bir şekilde kurulumlarını koyarım sorun değil ama benim bu sistemdeki asıl amacım kurulumlardan ziyade kurulum sonrası pratiklik ve oluşabilecek hataları giderme üzerine.

@İbil

Sadece mrtg mi istiyorsun Daha çok şey iste bence...