WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

License system update in progress. Please try again later

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09.02.08, 13:06
Atari

Tecrübe Puanı: 0
juankuan is on a distinguished road
Post License system update in progress. Please try again later

kendime ait bir server kurdum ubuntu 6.06 TLS forumlardan yardım alarak ve sunucu çalışır durumda ancak cpanel kurmak istedim ve kuruldu 3 saat sonunda ip den 15 gunluk test lisansı aldım ve ilkkez giriş yapmak için ip:2086 dan giriş yaptım root sifremle girdigimde sayfa bembeyaz oluyor ve kalıyor ip:2082 den giriş yaptıgımda License system update in progress. Please try again later hatası alıyorum verify.cpanel.net adresinden ip me baktıgımda lisan aktif durumda görünüyor ve ssh tan giriş yaparak

/usr/local/cpanel/cpkeyclt

yukardaki kodu yazdıgımda

Goto undefined subroutine &Carp::longmess_heavy at /usr/lib/perl5/5.6.2/Carp.pm line 98.

bu hata ile karşılaşıyorum.

ubuntu uzerinde cpanel calısmıyormu yoksa kurdugum modüllerdemi sorun var yardımlarınız için simdiden teşekkürler.

Not: server kurulumu için faydalandıgım forumun adresini vermek isterdim ancak reklam olmaması için vermiyorum isteyen olursa adımları görmek isteyen olursa özelden gonderebilirim.
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 17.02.08, 13:31
bluevean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 2
bluevean is on a distinguished road
Aynı sorun ile bende karşı karşıyayım centos ve fedorada aynı problemi çıkarttı
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 17.02.08, 15:14
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
cPanel ubuntu da çalışmaz.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.

Seçenekler
Stil