| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
ben hostingi yeni aldım.ilk kullanışım.cpanelin FİLE MANAGER içindeki tüm dosyaları sildim karıştırırken ..ne sitenin indexine girebiliyorum nede fiele managerin içindeki html EDİTOR kullanılabiliyor..bana bi yardım lütfen.. cpanel 11 kullanıyorum
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
hizmet aldığınız yere yedekler var ise tekrar yüklemelerini bildirin. yok ise oturup ağlayınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
hadi yaaa başka çözüm yokmuu??
|
|
| ||||
| ||||
|
malesef yok.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
index belirleme nasıl.istediğim bi dosyayı nasıl belirleye bilirim.. ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum.. |
|
| ||||
| ||||
|
.htaccess dosyanızın içine, DirectoryIndex sinan.html diye bir key atarak belirleyebilirsiniz.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
hallettim şükür.. ama bi sorun daha var.. webe swf dosyası atıyorum sitemde görünmüyor sebebi ne acaba bi bilginiz varmı..
|
|
| ||||
| ||||
|
var; siteadresi.com/dosyaadi.swf olarak yazın çalışmıyorsa ya bozuktur ya izinleri yoktur. ya da google'da aratın : embed src swf diye embed src swf - Google'da Ara |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |