Datacenter » Amerika(USA)

ThePlanet'den neden kimse soz etmemis?

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Datacenter » Amerika(USA)

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18.02.08, 12:27
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Alıntı:
youdie yazmış Mesajı göster
Mesela ben size ö.m. atmıştım hiç cevab alamadım bu kaliteyi göstermese gerek dimi, sonucta kalite tatminlikle alakalı ve birazda izafi :=)

Cevabın çok saçma olmuş. Her ay banada 500 dolar ödersen emin ol 5dk içinde yanıt alırsın ama biz ne kimsenin teknik destek firmasıyız nede datacenter support departmanıyız.

İyi çalışmalar.
Alt 18.02.08, 12:42
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Bize pm atmanız cevap alacağınız anlamına gelmez.
Çünkü burada size bir servis sunulmuyor.

**

Ayrıca ben birebir uzun süre çalışmadığım verimerkezleri hakkında asla yorum yapmam.
Bu konuda emin olabilirsiniz.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 18.02.08, 22:06
rm -rf

Tecrübe Puanı: 1001
GODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond repute
GODAttach - İCQ üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
sinangunay yazmış Mesajı göster
Cevabın çok saçma olmuş. Her ay banada 500 dolar ödersen emin ol 5dk içinde yanıt alırsın ama biz ne kimsenin teknik destek firmasıyız nede datacenter support departmanıyız.

İyi çalışmalar.
500 dolari kazanmak icin caba sarfetmek lazim degilmi Sinan'cim?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 18.02.08, 22:08
rm -rf

GODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond repute
Alıntı:
WHMDestek yazmış Mesajı göster
Bize pm atmanız cevap alacağınız anlamına gelmez.
Çünkü burada size bir servis sunulmuyor.

**

Ayrıca ben birebir uzun süre çalışmadığım verimerkezleri hakkında asla yorum yapmam.
Bu konuda emin olabilirsiniz.
Eminim zaten ama yasadiginiz tatsizligi benim en azindan simdilik yasamamis olmam hatta bir baska genc yeteneginde yasamamis olmasi ilginc dogrusu "hos arkadasin mesajlarinda bir tutarsizlik soz konusu ama neyse".

PM'lere cevap vermek konusunda ise kimse kimseye birakin PM'i cevap vermek zorunda bile degil
Alt 18.02.08, 22:58
Sevgi güçtür.

CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
GODAttach yazmış Mesajı göster
Eminim zaten ama yasadiginiz tatsizligi benim en azindan simdilik yasamamis olmam hatta bir baska genc yeteneginde yasamamis olmasi ilginc dogrusu "hos arkadasin mesajlarinda bir tutarsizlik soz konusu ama neyse".

PM'lere cevap vermek konusunda ise kimse kimseye birakin PM'i cevap vermek zorunda bile degil
Genelde şöyledir.
Bir servis sağlayıcı hakkında şikayetiniz vardır.Ama bir başka müşteri de çıkar hiç sorun yaşamadım der.Birisi daha çıkar o da hiç sorun yaşamadığını çok memnun olduğunu belirtir.
Böyle durumlarda o kişilerin sorunlar karşılamamış olması genel yargıdır.
Bu şikayetlerin çoğalması yargıda kesinliği arttırır.
Bir verimerkezi hakkında onlarca şikayet varsa bu verimerkezi iyi bir verimerkezi değildir.

ev1 planet ile birleştikten sonra hızlı inişe geçti daha önce belirttiğim gibi.
Bu da siz sorun yaşamamış olan müşterilerin her an sorun yaşayabilme ihtimalinizi arttırmaktadır.

Örneğin benim güzel bir dc olarak gördüğüm lt softlayer ve staminus dir.
Kötü örneklere vrtservers fdc sharktech verebilirim.

bunların sıfatlarının kesinliğinden bir şüphe edemezsiniz.

ev1 da zamanla kötü örnekler arasında yerini alacak.Geleceğini hiç iyi görmüyorum doğrusu.
Şu anda sorun yaşamamış olan müşterilerin de sorun yaşamadın ayrılmalarını öneririm.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Sevgiler..
The Platform.
Alt 18.02.08, 23:30
Celeron

Tecrübe Puanı: 2
youdie is on a distinguished road
her zaman şu insanlara tepeden bakma olayına gıcık olurum. Samimi bir ortam var diye düşünmüştüm ama hemen insana yukarıdan bakıyorsunuz. Çok ama çok garip insanlarsınız!
Ben servis sunuyorsunuz demedim sadece 1 soru sordum. yani merak edip okumamıştır bile. (soru site/server/vs ile ilgili bile değildi)

Siz herşeyin en iyisini bilir yaparsınız dimi , bunu atlamışım pardon

YAZIK!
Alt 18.02.08, 23:35
Sevgi güçtür.

Alıntı:
youdie yazmış Mesajı göster
her zaman şu insanlara tepeden bakma olayına gıcık olurum. Samimi bir ortam var diye düşünmüştüm ama hemen insana yukarıdan bakıyorsunuz. Çok ama çok garip insanlarsınız!
Ben servis sunuyorsunuz demedim sadece 1 soru sordum. yani merak edip okumamıştır bile. (soru site/server/vs ile ilgili bile değildi)

Siz herşeyin en iyisini bilir yaparsınız dimi , bunu atlamışım pardon

YAZIK!
Ortamımız zaten samimi bu konuda bir şüpheniz olmasın.
Kimse kimseye yukarıdan bakamaz bu forumda.Hem yukarıya çıkmayın ayağınız kayar mazallah.

Ben normal bir mesaj yazdım sizi kırdıysa özür dilerim.

Bakın bana gönderdiğiniz mesajı aradım buldum.

Alıntı:
Oto Konu Üyeliği
merhaba üstad

bildigim kadarıyla vbulletinin bi özelliği olması lazım, user post gönderdiğinde direk konuya subscriber olarak ekliyor. Bence bu özelliği yaparsanız foruma daha sık girer cıkarız. Özellikle kendim için söylüyorum yani arada özledik msjı gelmese girip bakacagım yok.

Kolay gelsin
Bu konuda önerinizi değerlendirdik.Cevap yazılması gereken bir sorunuz olsaydı mutlaka yazardım.

Sevgiler..
The Platform.
Alt 19.02.08, 13:05
rm -rf

Inisemi gecer cikismi yasar bilinmez ama, ben memnun olmadigim bir ISP'yi bile alternatifim olmadigi icin kullaniyorsam/kullanmak zorunda kaliyorsam memnun oldugum bir DC'den memnun olmadigim anda alternatiflerinizi degerlendirmeye alarak bana en uygununu kullanacagim bu konuda supheniz olmasin
En azindan DC alternatifimiz var
Alt 20.02.08, 00:11
Celeron

Tecrübe Puanı: 2
youdie is on a distinguished road
Alıntı:
WHMDestek yazmış Mesajı göster
Ortamımız zaten samimi bu konuda bir şüpheniz olmasın.
Kimse kimseye yukarıdan bakamaz bu forumda.Hem yukarıya çıkmayın ayağınız kayar mazallah.

Ben normal bir mesaj yazdım sizi kırdıysa özür dilerim.

Bakın bana gönderdiğiniz mesajı aradım buldum.

Bu konuda önerinizi değerlendirdik.Cevap yazılması gereken bir sorunuz olsaydı mutlaka yazardım.

Böyle bir cevap beklemiyordum, asıl ben biraz rencide edici oldugum için özür dilerim

Kolay gelsin
Alt 24.02.08, 10:32
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1073
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Abi ben bu mesajdan bişi anladıysam arab olayım

Alıntı:
GODAttach yazmış Mesajı göster
Inisemi gecer cikismi yasar bilinmez ama, ben memnun olmadigim bir ISP'yi bile alternatifim olmadigi icin kullaniyorsam/kullanmak zorunda kaliyorsam memnun oldugum bir DC'den memnun olmadigim anda alternatiflerinizi degerlendirmeye alarak bana en uygununu kullanacagim bu konuda supheniz olmasin
En azindan DC alternatifimiz var

Seçenekler
Stil