| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Acil vps full yedek.
merhaba arkadaşlar bir vps'm var,10'a yakında site var içinde şuanda. bu sitelerin tamamının full yedeğini nasıl alabilir whm'den veya ssh yada herhangi bir yolla. hepsini ayrı ayrı ftp yerine hepsini toplayıp bir klasör içine onu sıkıştırabilir miyim ? böyle bir yedek alma şansım var mıdır? şimdiden teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
yedek diye forumda arayarak bulabilirsiniz. eğer whm olan bir sunucuya taşıyacaksanız whm to whm şeklinde taşıyabilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| SSH'tan istediğin an temiz ve full yedek almak sinangünay'ın bu konusunu buldum. ssh'a girip for i in $(ls /var/cpanel/users); do /scripts/pkgacct $i;done bu komutu yazıp enter'ladığımda vps'de bulunan tüm sitelerin full yedekleri /home'da olacak öyle değil mi? peki yedek adı ne olacak acaba? yoksa hepsini ayrı ayrı mı atacak? ben bunların hepsini bir klasörde birleştirip sonra o klasörüde sıkıştırmak istiyorum o sıkıştırdığım klasörüde indirmek. biraz zahmet veriyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca şuan taşımayacağım siteleri. |
|
| |||
| |||
| SSH'tan istediğin an temiz ve full yedek almak burdaki yazıların devamını okursan arkadaşların cevaplarını sorunun cebaını orada bulucaksın
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |