| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
bende cpanel host var onun mail mx sini googlenin free@siteninadi.com Diye free mail veren servisi vardı ona yönlendirdim ama bu ama bu Gmail tabanlı gmail.com degilde kendi site uzantımdaki mail leri nasıl Outlook yada onun gibi mail açma programında açabilirim ? |
|
| ||||
| ||||
|
cPanelin o güzel menüsündeki Email Accounts bağlantısına tıkla ardından istediğin mail adresi için Configure Mail Client bağlantısına tıkla. Seçeneklerden hangi program uygunsa seçimini yap ve tıkla karşına birkaç uyarı penceresi çıkıyor sanırım. Evet tamam vs de dosya indirimi için onay isteyecek ona da evet deyip masaüstüne indirdiğin dosyayı çift tıklatarak çalıştır. devamını getirirsin, daha sonra programı aç ve hesabın orda gözükmeli..
|
|
| |||
| |||
|
onu biliyom kardeş ama benim mail ler cpanelden açılma degil Googlenin kullanıcı admin panelinden açılıyor yani cpanelle bir alaka yok sada ben mail mx sini googleye yönlendirdim mail leri programla açmak için google nin ayarlarına göre ayarlamalıyım çünkü mail ler google serverinda host ediliyor ![]() google ayarları ne bunu bilen varsa sevinirim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |