| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Domain açılmıyor
Merhaba, Domain nslerini yeni hostuma yönlendirdim. 1 gün sonra domain normal olarak çalışırken bir süre sonra domain eski hostun suspend sayfasına yönleniyor. Siteye yurtdışından erişilebiliniyor. Proxy kullanarak da site açılıyor. Ancak türkiyeden açılmıyor. Sorun ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim. Sitem 3 gündür kapalı. |
|
| ||||
| ||||
|
Domaini nereden aldınız? awbs üzerinden mi yönlendirme yapıyorsunuz?
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
Bence telekomun acizliğinden başka birşey değil bu aynısı benimde başıma gelmişti 2-3 gün dns nin yönlenmesini beklemiştim.. Bence domain biraz daha bekleyin..
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
3.gün sonunda nihayet kendiliğinden düzeldi. İlginiz için teşekkür ederim.
|
|
| |||
| |||
| Eğer modemine reset attınsa ondan dolayıda dns ler yenilenmiş olabilir.. Modemine reset atmamış bir kaç kişiye ping attırmanı tafsiye.. Ederim hayırlı olsun..
|
|
| |||
| |||
|
modemle bir ilgisi yok dnslerin telekom dns serverlerında oluyor bazen böyle şeyler mesela bendede günün bi saati çalışıyor bi saati çalışmıyordu
|
|
| |||
| |||
|
Modeme reset attığımız zaman dns ler yenileniyor diye biliyorum. Dns yenilendiği zaman orada çalışacaktır. Benzerini kendimden biliyorum bende açılırken müşterilerimde açılmıyordu.
|
|
| ||||
| ||||
|
bence modeme reset atınca değişen şey IP'ler
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |