| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Smf --> Vbulletin import (hata var)
* smf den vbulletine geçiş yapıyorum herşey iyi hoşta türkçe karakterler bozuk yani vbulletinde siteye bakarken utf-8 halde çıkıyor. (iki veri tabanının karakter setide latin1) * importta eklentiler (attachment) sorunsuz alındı diyor ama. vbulletinde konulara bakarken dosyalar gözükmüyor. |
|
| ||||
| ||||
|
üstad dil dosyasında ayarlardan iso 9 u seçtinmi? birde sayaç ve tabloları vb panelden güncelledinmi ? |
|
| ||||
| ||||
|
sayaç ve tabloları sıfırlamıştımda. şu dil dosyası ayarı dediğin hangi dosyadan yapılıyor. Teşekürler. |
|
| ||||
| ||||
|
çözdüm sorunu zor oldu ama, sonunda başardım. dil dosyasının karakter setini utf8 yaptın. türkçe dil dosyasın içeriğinide kople utf8 e dönüştürdüm.
|
|
| ||||
| ||||
|
attachment ve diğer eklentiler içinde admincp'den veya impex'ten sanırım emin değilim, dosyaları saydırman lazım.. Doğrusunu yazan olursa sevinirim tam adını bilemedim şimdi..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Eklentileride sorunsuz çektim. 240 eklentiden sadece 35 tanesi hata verdi. onlarda resim olan eklentilerdi. extradan bir çok hata geliyor. şifrelerin sıfırlanması lazım. forum kategorilerin tümünü gösterilecek şekilde ayarlanması gibi ince ayarlar gerekiyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Evet baştan aşagı tüm forum ayarlarını kontrol etmek gerekiyor.Smf to vBulletin işleminde zaten şifre sorunu çıkıyor |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |