| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Bilgilendirme mailleri hakkında..
Merhaba; Her mail döndüğünde mail ayrıca root mailine dönüyor. Bu eskiden olmuyordu. (Mail Delivery System başlıklı mailler. ) Ayrıca Cron Daemon başlıklı başımın belası mailler geliyor root mailime. Bunların gelmemesini nasıl sağlarım ?? İyi çalışmalar. |
|
| |||
| |||
|
Bu sorunun cevabını bilen yok mu acaba ? Mail adresim bu mailler ile doldu. |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Şu an önümde whm yok cafeden erişiyorum ancak tahmin ettiğim kadarıyla, Reject non-existed mailbox diye 1 ayar vardı.. Bu maillerin sana gelmesinin sebebide Bounce'i seçmiş olmandır, akşama kadar sonuç bulamazsan gece yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| WHM->Server Contacts->Contact Manager bölümünden gelmesini istemediğiniz mailleri iptal edebilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Dediğiniz yerde aşağıdaki ayarlar var. Account Creation Account Removal Account Suspensions Account UnSuspensions Account Upgrades/Downgrades Apache Max Clients Check Disk Integrity Check Ip Address Dns Check Kernel Crash Check Kernel Version Check Notification of new Addon Domains Recently Uploaded Cgi Script Mail Trojan Horse/File Modification Check cPanel Backup cPanel Required Perl Module Auto Installs Ama bu ayarlarda hem cron deamon hem de geri dönen mailler hakkında bir uyarı göremedim. Ama cevabın için çok teşekkür ederim. Ayrıca hala aramaktayım. sinangunay hocam sende birşey anlatmışsın ama ben oraları bulamadım. Yardımcı olmanı rica ediyorum. Kolay gelsin. |
|
| ||||
| ||||
|
Onurun dediğinde Disabled yapıp kaydetmeniz yeterlidir. Tweak Settings >mail Default catch-all/default address behavior for new accounts. fail is usually the best choice if you are getting mail attacks. Burası ne durumda ?
__________________ Her bitiş bir başlangıçtır. |
|
| |||
| |||
| blackhole seçili durumda. Ayrıca gitmeyen maillerin raporları sürekli root mailine geliyor. Bugün 1000'e yakın mail adım...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |