| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Millet destek destek diye yırtınıyorda bir tane örnek verin x dc süper destek veriyor diye linux kullanmasını bilmiyorsan almıyacak sunucu falan hele hele hiç bir zaman aracı kullanmayacaksın.
|
|
| ||||
| ||||
| Aracı kullanmamak ve belirli bir sunucu yönetim bilgisine sahip olmak konusunda haklısınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Selamlar, budget tabir edilen firmalar ile çalışırsanız olacağı budur.. Tavsiyem; GNAX (netdepot değil), SoftLayer ve RackSpace. 5 dakika içerisinde yanıt almazsanız o ay ödeme yapmazsınız ![]() Yanlız şu var özellikle RackSpace'de alacağınız sunucu, bildiğiniz fiyatların yaklaşık 8 kat üstünde. Ona göre ![]() İyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Softlayer dediğiniz gibi destek sıkıntısı diye bir şey yok , cevap hemen geliyor |
|
| ||||
| ||||
|
yaklaşık 1 sene once sharktech cok iyi destek çok iyi muhabbetine oradan sunucu kiraladım, 1 senedir orayla calısıyorum. sunucuya reboot istegine 3-4 saatte cvp gelmesi dışında hiç bir sorun yaşamadım. DC ye işiniz düşmeyecekse, ST'ni üzerine tanımam ama işiniz düşecekse, hiç yakınına bile yaklaşmayın. Awknetten sunucu kiralamayı düşünüyorum ama orasıda ticketlere geç cvp veriyor. Sunucu kiralayacak veri merkezi kalmamış anasını satim
__________________ ...,,,..,, |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/dedicated-managed-co-location/1203-ddos-protected-ddos-korumali-sunucu-hosting-nereden-alinir.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| sunucu alacagım yardımcı olabilirimsiniz - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 23.01.08 20:46 | |