| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
sunucuya csf kurdum ayarları yaptım port a dokunmadım ama sunucuyu rebotladıgımda bi daha ssh girmedi whm ye giriyor hiç bi sorun yok acaba portamı bişey oldu portu ögrenmemin bi yolu var mı ? yada putty e girmeden ssh ekranına girebilecegim |
|
| ||||
| ||||
|
Putty olmadan sunucuya KVM ile erişebilirsiniz. Eğer ssh portun default porttan değişik ise csf.conf'a eklemek zorundasın. İyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
kvm takıp sorun çözülmüşdür teşekkürler sinangunay
|
|
| ||||
| ||||
|
sorun değil iyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |