| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Banımı Kaldırdılar
Ben üye olmayayım diye Ni-Osman nı kara listeye almışlardı ama sonunda kaldırdılar bende geldim artık :p |
|
| ||||
| ||||
|
üye olmayı bilmiyor yalan:ag:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
Uykusuz uykusuz geliyorsun sonra çamut atıyorsun ayıp ayıp
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
Çamut nedir :S
|
|
| ||||
| ||||
|
Çamur'un level atlamışı
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
evet şimdi hepinize sıra ile sövücem hasan beni engelliyorsun sonra whmdestek ten oto mailler geliyor. yok özldik gel diye. böyle bir yalan yok özlemesin beni sana da çok büyü küfürler edicem sonra özel olarak Osmana gelirseeeeeeekkkkkkkkkkkk. Osman sen git yat Tahsin hoca ise sen git bash lara devam göm kafayı malum down vakti geldi yaklaşıyor ![]() Olm ben niye atariyim len servis sağlayıcı yapın beni :p |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
engellemedim ya ama kaybolmuşsun sen atari kılıklı seni
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
yok olm ben tanımıyorum artık seni bozuldun sen |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |