| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| server down
Defalarca silip yükledim ama nafile. ipadresi:8000 girince Server is currently down. mesajı geliyor. Winamp a bir "plugin" yüklemiştim. Ondan sonra oldu. Ne yaptıysam sunucu bir türlü yayın yapmıyor. portları da değiştirdim denemek için, reboot da yaptım ama olmadı. Problem ne olabilir sizce? ![]() İşl.Sistemi: Centos |
|
| ||||
| ||||
|
Sorun portlardan kaynaklanıyor.. Büyük ihtimalle 2 radyo var biri 8000 diğeri 8001 olarak ayarlanmış bu nedenle böyle bir hata alıyorsunuz Shoutcast radyolarda 2 port bulunur biri geliş biri gidiş portu radyo portu örnek 8000 ise bu radyo sunucunda ayrıca 8001 portu da kullanılır durumdadır hali ile 2. bir radyo için asla 8001 verilmez her radyo 2 port kullanır.. config dosyasında radyo portunu değiştirin iptables -L yazarak sunucudaki portların kapalı olup olmadıgına bakın kapalı ise csf varsa csf -f yaparak geçici disable edin.. apf varsa apf -f yazabilirsiniz ayarlamalar direk iptables den yapıldıysa iptables -F yapabilirsiniz bunları yaptıktan sonra tekrar deneyin.. Kolay gelsin.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
malesef yine düzelmedi iptables -L yaptığımda Chain INPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination Chain FORWARD (policy ACCEPT) target prot opt source destination Chain OUTPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination diyor |
|
| ||||
| ||||
|
Yani herşey Accept durumda kabul ediliyor tüm istekler.. yeni bir shoutcast çekip ona kurmayı dene bakalım.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
Sildim, kurdum, gene olmadı, herşey normal görünüyor ama hala server down yaziyor 91.151.84.167:8000 ve winamptan gönderiyor ama dinleyici dinleyemiyor. Şaşırdım kaldım. 8002 portunu tanımladım gene birşey değişmedi, normalde çalışıyordu..
|
|
| ||||
| ||||
|
"Eskiden çalışan ve şimdi çalışmayan" Böyle diyorsanız o zaman büyük ihtimalle sunucu üzerinde yaptığınız değişikliklere bağlı nedenlerden dolayı çalışmıyor olabilir.. Biraz düşünün bakalım en son sunucuda ne değişiklikler yaptınız buraya yazın.
|
| ||||
| ||||
|
hmm 1şey soracağım, ./sc_serv diyerek shoutcast'i başlattınız mı?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Bana Güleceksiniz
Yeniden kurulum yaptıktan sonra bağlanamayınca denememiştim. Fakat yayına başlayınca server down yazısı kalktı. Fişi takmayan bir müşterim bilgisayarım arızalı diyerek bizi çağırmıştı vakti zamanında. Benimki de o hesaba döndü. Şu an çalışıyor bir sorun yok. teşekkür ederim. İki-üç saattir kafayı yedim.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |