| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| service cpanel otomatik kapanıyor..
Server load 4'e çıktığı zaman cPaneller ve WHM'ler sayfa görüntülenemiyor diyor ta ki ben SSH'ye girip "service cpanel restart" yazana kadar.. Bu komutu yazdıktan maximum 2 dakika sonra tekrar cpanel/whm gidiyor.. Çözümü ne olabilir ? Bir de bağlantılara bakarken 10 91.191.164.xx 14 127.0.0.1 15 91.191.164.xx Gibi görüyorum.. Bunlar benim sunucu IP'lerim 3'ü de IRC var acaba ondan sürekli bağlantı mı sağlıyorlar ? cPanel/whm sorunum acildir şimdiden teşekkürler.. |
|
| ||||
| ||||
|
Ne alakası var diyeceksiniz ama.. fsck yaparmısınız.. load 4 de iken cpanelin çalışmaması yada doğru girildiği halde yanlış şifre hatası vermesi dosya sistemi ile alakalı bazı sorunlardan dolayı olabiliyor.. Yinede cpanel e konu ile ilgili ticket atmakta fayda var ama fsck yapmanızı öneririm.. FSCK riskli bir işlemdir gerçekten dosya sisteminiz bozuksa ve tamir edemezse (%20 bir ihtimal) makina reboot sonrası tekrar açılmayabilir. Kolay gelsin.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
Ni-Osman öyle riskli bir işleme şuan giremem cPanel'e ticket açayim en iyisi teşekkürler..Bu 3 bağlantı ana ip'lerim hakkında ne düşünüyorsun? Bir de cPanel kapandığı zaman otomatik tekrar açtıramaz mıyız? Kapandığı an geri açtığımda ozaman problem geçiyor bazen 2 dk sonra kapanıyor tekrar bazende kapanmıyor.. Teşekkürler.. |
|
| ||||
| ||||
|
Yaparız bi bash script de buna gerek yok.. önce cpanel e ticket at bakalım ne diyecekler.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
Ni-Osman ingilizcem yok desem oha dermisin ![]() Ne yapacağımı bilemiyorum şuan Türkçe atsam cevap gelir mi ? |
|
| |||
| |||
|
Türkçe attım bakalım ne olacak |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |