| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Neden 2 gündür dns'ler yönlenmiyor
Merhaba, Benim sorunum yönlendirme yaptığım domainler 10-15 dk. içinde aktif olup çalışırken 2 tanesi var daha önce 1-2 defa açıp sildiğim bunların yönlendirmesi 2 gün oldu hala gerçekleşmedi.Whois den bakınca yönlenmiş görünüyor. Forumda aradım ama bir sonuç bulamadım sadece birisinin daha başına gelmiş oda format atmış ayrıca windows sunuymuş düzelmiş. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl halletmeleyim. sorgulamalarda yönlenmiş durumda.Ama olmuyor.Acaba daha önce silip tekrar açmamla alakası varmı. Bu yönlendirmeleri en fazla kaç defa yapabiliriz.Bir sorun olurmu. Not:VPS sunucu |
|
| ||||
| ||||
|
Bu domainleri buraya yazarsanız yorumlarımız daha sağlıklı olacaktır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Tabiki buzlu.org ve hediyeler.org
|
|
| ||||
| ||||
|
Hanginiz hanginiz ![]() ns kayıtlarınız da sorun var. ne kadar ns kaydınız var ise domain panelinizden silin ve tekrar düzgün bir şekilde oluşturun.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
ben bymmx123 giriş yapamyaınca önceleri matedeni almıştım ama bugün girmiştim tabi cerezlerden direk diğeri açmış. şimdi deniyorum teşekkürler.
|
|
| |||
| |||
|
Dediğin gibi hepsini sildim ve yaklaşık 15 tane kadar ve tekrar oluşturmaya çalıştım sadece eskilerinden ns10 ve ns11 bunları olduğu gibi kabul etti ama bunlar Basic cPanel/WHM Setup ta tanımlı olanlar, diğerlerine bunlar önceden kullanılmış diye hata verince yerlerini değiştirerek oluşturdum.Ama hala o ikli site çalışmıyor. Ayrıca merak ettiğim birşeydaha var sadece ns10 ve ns11 dite oluşrusak ve 6-7 siteyi bunlara aynı dnslere yönlendirsek çalışırmı.Yoksa her domain için ayrı ayrı ns mi tanımlamak gerekiyor.Ama yinede hala çalışmıyor sitelerden 2 tanesi diğerleri çalışıyor. problem nerde acaba. |
|
| ||||
| ||||
|
named conf'u rebuild etmek lazım gibi görünüyor.. Sorun çözülmezse bu gece yardımcı olabilirim iyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
merhaba, named.conf dosyasının içreği alttaki gibidir: Code: include "/etc/rndc.key";
controls {
inet 127.0.0.1 allow { localhost; } keys { "rndc-key"; };
};
//
// named.conf for Red Hat caching-nameserver
//
options {
directory "/var/named";
dump-file "/var/named/data/cache_dump.db";
statistics-file "/var/named/data/named_stats.txt";
/*
* If there is a firewall between you and nameservers you want
* to talk to, you might need to uncomment the query-source
* directive below. Previous versions of BIND always asked
* questions using port 53, but BIND 8.1 uses an unprivileged
* port by default.
*/
// query-source address * port 53;
};
//
// a caching only nameserver config
//
zone "." IN {
type hint;
file "/var/named/named.ca";
};
zone "localdomain" IN {
type master;
file "/var/named/localdomain.zone";
allow-update { none; };
};
zone "localhost" IN {
type master;
file "/var/named/localhost.zone";
allow-update { none; };
};
zone "0.0.127.in-addr.arpa" IN {
type master;
file "/var/named/named.local";
allow-update { none; };
};
zone "0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.ip6.arpa" IN {
type master;
file "/var/named/named.ip6.local";
allow-update { none; };
};
zone "255.in-addr.arpa" IN {
type master;
file "/var/named/named.broadcast";
allow-update { none; };
};
zone "0.in-addr.arpa" IN {
type master;
file "/var/named/named.zero";
allow-update { none; };
};
zone "server.domain.com" {
type master;
file "/var/named/server.domain.com.db";
};
zone "domain.com" {
type master;
file "/var/named/domain.com.db";
};
zone "domain.com" {
type master;
};
zone "domain.com" {
type master;
};
zone "domain.com" {
type master;
};
zone "domain.com" {
type master;
};
zone "domain.com" {
type master;
};
zone "domain.org" {
type master;
file "/var/named/domain.org.db";
};
zone "domain.org" {
type master;
file "/var/named/domain.org.db";
};
|
|
| |||
| |||
|
eyer makinada root' isen dns leri Ana IP ye yönlendirmedende olabilir bir gün başıma gelmişti 4 gün bekledim |
|
| |||
| |||
| Traceroute, Ping, Domain Name Server (DNS) Lookup, WHOIS, and DNS Records Lookup isimli siteden kontrol edince DNS Record kısmından Alttaki hatayı veriyor. Sunucuda var galiba bişeyler diğer domainler sağlam görünüyor. Retrieving DNS records for domain.com... DNS servers ns11.domain.com ns10.domain.com Microsoft VBScript runtime error '800a0009' Subscript out of range: 'tempResult.addresses' /Resolver.inc.vbs.asp, line 233 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |