| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| çaktırma da ben de yarısını anladım.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| diyorum ki memnun olmadigim bir servis saglayicisini zora ki kullaniyorum memnun oldugum bir DC'den sayet memnun olmazsam memnun olabilecegim alternatifler sunulmasi guzel.. du yu spik englis
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
tank yu, grayder me.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Theplanet kullanan arkadaşlarım var , dediginiz gibi cevap max 1 ile 1,5 saat içerisinde geliyor. Genel olarak iyi yönde konuştular kullanan arkadaşlarım ama elbet kötü yanları olabilir . IRCD hizmeti veren kişiler için tavsiye edilebilecek bir veri merkezi olarak görüyorum.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |