| |||||||
![]() |
| | LinkBack (10) | Thread Tools | Display Modes |
| ||||
| ||||
| ioncube kurulumu
Installing ionCube Loader ioncube kurulumu)komutları yazalım wget http://downloads2.ioncube.com/loader_downloads/ioncube_loaders_lin_x86.tar.gz tar -zxvf ioncube_loaders_lin_x86.tar.gz cd ioncube şimdi girdiğimiz dizinde ioncube-install-assistant.php adlı bir dosya var.onu sunucunumuzda bulunan ve aktif olan bir hesabın ana dizinine taşıyalım. cp ioncube-loader-helper.php /home/kullanıcıadi/public_html (kullanıcı adı yazan yeri hesabın kullanıcı ismi ile değiştirmeyi unutmayın.) şimdi browser ile o sayfaya gidiniz http://www.domaininiz.com/ioncube-loader-helper.php Çıktı şöyle olacakdır Quote:
cd .. mv ioncube /usr/local Şimdi php.ini dosyamıza girip değiştirmemiz gereken bir yer var. pico /usr/local/lib/php.ini ctrl + w komutuyla zend_extension ı aratalım ctrl + w: zend_extension şu satırı hemen alta ekleyelim zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.3.so kayıt edelim ve çıkalım ctrl + X sonra Y ve enter Apache yi tekrar başlatalım /etc/init.d/httpd restart
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba vermis oldugun bilgi cok guzel hic bilmeyen bile rahatca yapyor yalniz wget ile cektigimiz dosyanın icinden ioncube-install-assistant.php bu cıkmıyor dolayısıyla kurulum yapamıyoruz.
|
|
| ||||
| ||||
|
düzelttim.kurulumu tekrar dener misiniz ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
kurulumu tekrar okursanız sevinirim.
|
| |||
| |||
|
Arkadaşım Güzel Anlatmışsın Saol Ama Ben zend_axtension yazdıgın yazıyı ctrl+w ile arattıgımda not found çıkıyor Yardımcı Olursan Bu Konuda Sevinirim |
|
| |||
| |||
|
Galiba Zend Kurulması Gerekmiş Zend Kurdum Sonra Gösterdigin Gibi Kurulumu Tamamladım Ama Önceden Script Açtıgımda ioncube İsteyen Şimdi İse The encoded file /home/kullanıcıadı/public_html/cscard/index.php has expired. Yazısını Yazıyor Script Sağlam Script de Cscart E-ticaret Sistemi + Bide Bilginiz Varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim http://site_adına_tıkladıgımda/ioncu...der-helper.php Code: An ionCube Loader file is required by PHP to read files encoded with the ionCube Encoder. This page will determine how you can install Loaders on this particular server. The loading of ionCube encoded files is not currently working correctly on this server. If you have permission to edit the php.ini configuration file for this server, please follow the php.ini installation instructions. If you do not access to the php.ini file, please follow the run-time loading installation instructions. Please read the online documentation, or review the file readme.txt enclosed with the Loader bundle, for more help with Loader installation. Code: Run-Time Loading Installation Instructions Testing Server Results An ionCube Loader is already installed and run-time loading is unnecessary. Encoded files should load without problems. Instructions If you have problems running encoded files, make sure that you select binary mode if using FTP. If unpacking files with WinZIP you must also disable the 'TAR Smart CR/LF conversion' feature. |
|
| |||
| |||
|
Bu Yazdıgım Çıkıyor Bilgisi Olan Varsa Sevirinim |
|
| |||
| |||
|
nedir bu ioncube
|
|
| |||
| |||
|
Site çok güzel gayet içerikli olması gereken ve yavaşca büyüyen bir site yanılmıyorsam. Ancak bazı bilgiler temelden verilmiyor öyle yapılsa daha güzl olur. Ben aranıza yeni katıldım ve yeni VPS aldım. Başta dediğiniz yere nereden gireceğim - Kodları nereye yazmam gerekiyor ? php.ini dosyasına whm den nereden ulaşabilirim ? Zend için ssh den giriş yapın demiş whm de ben bu tür ayarları göremedim. Ms-Dos dan bağlanılacaksa nasıl yaparız ? Web üzerinden gireceksek o şekilde dememişsiniz ama deniyorum belkide öyledir ![]() ioncube için windows kurulumu vardı indirdim fakat FTP 22 porttan secure shell ayarından giriş yapıyor. Bu da o installer da mevcut değil ve bağlanamıyorum. Gerçi şu anda zend de kurulu değil sanırım bağlantıları var ama bazı bilgi eksikliklerim var bu bilgileri de paylaşırsanız çok iyi olur. Sanırım sadece orta düzey WHM'cilere destek vermiyorsunuz, Acemilere de yer var |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |